Apple AirPods (2nd generation) Airpods met oplaadcase – 0
Apple AirPods (2nd generation) Airpods met oplaadcase – 0
Apple AirPods (2nd generation) Airpods met oplaadcase – 1
Apple AirPods (2nd generation) Airpods met oplaadcase – 2
Apple AirPods (2nd generation) Airpods met oplaadcase – 3

Apple AirPods (2nd generation) Airpods met oplaadcase

Apple AirPods (2nd generation) Airpods met oplaadcase

161,25

Beschrijving

Met deze AirPods is draadloos luisteren nog makkelijker. Haal ze uit de oplaadcase en ze zijn klaar voor gebruik met je iPhone, Apple Watch, iPad of Mac.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaat alles als vanzelf. Ze gaan automatisch aan en blijven verbonden met je devices. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet.

Wil je het volume aanpassen, van nummer veranderen, een telefoontje plegen of de weg vragen? Zeg gewoon “Hé Siri” en doe je verzoek. Je kunt naar wens één of beide AirPods gebruiken. En met twee tikjes muziek of podcasts afspelen of overslaan.

Eén keer opladen is goed voor 5 uur luistertijd en 3 uur gesprekstijd. En met de draadloze oplaadcase kun je je AirPods meerdere keren extra opladen voor meer dan 24 uur batterijduur. Opladen gaat heel snel. Een kwartiertje in de case is goed voor 3 uur luistertijd of 2 uur gesprekstijd.

AirPods worden aangestuurd door de compleet nieuwe Apple H1-koptelefoonchip en detecteren door middel van optische sensoren en een versnellingsmeter wanneer ze in je oren zitten. Of je nu één of beide AirPods gebruikt, de H1‑chip stuurt automatisch het geluid door en schakelt de microfoon in. En als je aan het bellen bent of tegen Siri praat, zorgt een extra versnellingsmeter samen met straalvormende microfoons dat het externe geluid wordt weggefilterd, zodat je stem beter hoorbaar is.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Draagwijze

In-ear

Kleur van het product

Wit

3,5mm-connector

Nee

USB-aansluiting

Nee

Lengte snoer

GERELATEERDE PRODUCTEN