ASUS TUF Gaming H3 Wireless Headset Draadloos Hoofdband Gamen USB Type-C Grijs – 0
ASUS TUF Gaming H3 Wireless Headset Draadloos Hoofdband Gamen USB Type-C Grijs – 0

ASUS TUF Gaming H3 Wireless Headset Draadloos Hoofdband Gamen USB Type-C Grijs

ASUS TUF Gaming H3 Wireless Headset Draadloos Hoofdband Game

95,15

Beschrijving

De TUF Gaming H3 Wireless headset is ontworpen om ongelooflijke vrijheid te bieden met een draadloze 2.4GHz-verbinding. Met 50mm ASUS Essence-drivers, een luchtdicht kamerontwerp en virtuele 7.1 surround sound, verbetert de TUF Gaming H3 Wireless je in-game audio-ervaringen door het leveren van wonderbaarlijk rijk, meeslepend geluid. De headset is tevens voorzien van een lichtgewicht ontwerp, ASUS snelkoelende oorkussens en een roestvrijstalen hoofdband, wat comfort en duurzaamheid biedt aan gamers die gedurende langere tijd gamen of streamen.

Traditionele draadloze headsets kunnen last hebben van latentie of onstabiele verbindingen, maar de TUF Gaming H3 Wireless steekt met zijn 2.4GHz draadloze technologie boven de rest uit. Dit maakt verbindingen mogelijk met een lagere latentie dan Bluetooth-headsets, wat resulteert in vrijwel realtime audiotransmissie.

Dankzij de lange accuduur laat de TUF Gaming H3 Wireless casual gamers genieten van ten minste 8 dagen gameplay of muziek op één oplaadbeurt, terwijl hardcore gamers ruim 15 uur non-stop kunnen gamen. Een verbeterde dekking van tot wel 25 meter laat je bovendien vrij rondlopen of je stoel verlaten tijdens pauzes, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over verlies van het audiosignaal.

De TUF Gaming H3 Wireless Headset heeft de meest iconische functies van de ASUS gaming-headsets geërfd: de exclusieve luchtdichte kamers en 50mm ASUS Essence-drivers, die duidelijkere audio leveren met krachtige bassen, om helemaal op te gaan in een natuurlijk klinkende gaming-beleving.

Virtuele 7.1 surround sound technologie zorgt voor verbeterde audioprecisie die je tijdens het gamen een concurrentievoordeel geeft.

De TUF Gaming H3 Wireless wordt geleverd met handige fysieke bediening op de oorschelp om moeiteloos het volume aan te passen, de microfoon te dempen of aan te zetten en de hoofdtelefoon in en uit te schakelen.

Met een gewicht van slechts 307 gram is de lichtgewicht constructie van de TUF Gaming H3 Wireless headset ontworpen om je comfortabel te houden tijdens langdurige gaming-sessies.

De TUF Gaming H3 Wireless headset maakt gebruik van ASUS snelkoelende oorkussens die bestaan uit 100% proteïneleer en snelkoelend traagschuim, om ultiem comfort te bieden.

Om de ontberingen van intensief gamen te weerstaan, is de hoofdband van de TUF Gaming H3 Wireless headset gemaakt van roestvast staal. Voor verbeterd comfort is de hoofdband ontworpen om 20% minder klemkracht te bieden dan andere headsets.

De TUF Gaming H3 Wireless headset is voorzien van een eenrichtingsmicrofoon, speciaal getuned voor duidelijke spraakcommunicatie en gecertificeerd door TeamSpeak en Discord. De intuïtieve bedieningsknoppen op de oorschelp maken het mogelijk om onmiddellijk het volume te regelen of de microfoon te dempen.

Met de TUF Gaming H3 Wireless heb je geen andere headset meer nodig voor console-gaming, want hij biedt echt uitgebreide cross-platform ondersteuning, inclusief voor pc’s, PlayStation® 5, Nintendo Switch™ en mobiele telefoons.

Armoury Crate is een softwarehulpprogramma dat is ontworpen om gecentraliseerde controle te bieden over ondersteunde gaming-producten, wat het gemakkelijk maakt om de uitstraling van het systeem te tunen. Armoury Crate stelt je ook in staat om gebruikersprofielen aan te passen, toetsen toe te wijzen, macro’s op te nemen en zelfs hardwarestatistieken bij te houden tijdens de gameplay. Je kunt Armoury Crate bovendien gebruiken om je productregistraties te beheren, op de hoogte te blijven van ASUS-nieuwsfeeds en in contact te blijven met de ASUS gaming-community.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Draagwijze

Hoofdband

Kleur van het product

Grijs

USB-aansluiting

Ja

3,5mm-connector

Nee

Lengte snoer

GERELATEERDE PRODUCTEN