Brother TN-2420 tonercartridge 1 stuk(s) Origineel Zwart – 0
Brother TN-2420 tonercartridge 1 stuk(s) Origineel Zwart – 0
Brother TN-2420 tonercartridge 1 stuk(s) Origineel Zwart – 1
Brother TN-2420 tonercartridge 1 stuk(s) Origineel Zwart – 2

Brother TN-2420 tonercartridge 1 stuk(s) Origineel Zwart

Brother TN-2420 tonercartridge 1 stuk(s) Origineel Zwart

86,05

Beschrijving

Deze originele Brother TN-2420 hoge capaciteit tonercartridge zorgt elke afdruk gegarandeerd voor heldere en scherpe teksten. Speciaal ontworpen voor het printen van documenten die lang bewaard moeten blijven en niet gaan vlekken of binnen verloop van tijd vervagen. Geschikt voor de serie compacte zwart-witlaserprinters van Brother.

Hoge capaciteit cartridges bevatten meer toner, voor het printen van een groter aantal pagina’s en lagere kosten per pagina.

Originele Brother toner is speciaal ontwikkeld voor maximale afdrukkwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid van laserprinters. Alle Brother laserprinters werken met speciaal ingestelde temperaturen. Deze zijn gebaseerd en afgestemd op de individuele tonerformule van de betreffende printer, waardoor de beste printkwaliteit en optimale betrouwbaarheid gegarandeerd kan worden.

Brother tonercartridges staan garant voor een superieure afdrukkwaliteit. Door het gebruik van originele Brother verbruiksartikelen, bescherm je jouw Brother printer ook tegen mogelijke schade die niet-originele, inferieure tonercartridge kunnen toebrengen. Je bent daarnaast altijd verzekerd van optimale prestaties en betrouwbaarheid.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

GERELATEERDE PRODUCTEN