Gigabyte AORUS GeForce RTX 4060 Ti ELITE 8G NVIDIA 8 GB GDDR6 – 0

Gigabyte AORUS GeForce RTX 4060 Ti ELITE 8G NVIDIA 8 GB GDDR6

Gigabyte AORUS GeForce RTX 4060 Ti ELITE 8G NVIDIA 8 GB GDDR

543,99

Beschrijving

Ben je op zoek naar een krachtige grafische kaart die topprestaties levert voor gaming en professionele toepassingen? De Gigabyte AORUS GeForce RTX 4060 Ti ELITE 8G is de ultieme keuze voor serieuze gamers en creatieve professionals.

Deze grafische kaart behoort tot de NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti-familie en levert uitstekende prestaties. Met 8 GB GDDR6 grafisch geheugen en een 128-bits geheugenbus, biedt deze kaart voldoende ruimte voor multitasking en grafisch intensieve taken. Of je nu bezig bent met gaming op hoge resolutie, videobewerking of 3D-rendering, deze kaart kan het allemaal aan.

De Gigabyte AORUS GeForce RTX 4060 Ti ELITE 8G ondersteunt een maximale resolutie van 7680 x 4320 pixels, waardoor je kunt genieten van scherpe en gedetailleerde beelden, ideaal voor 4K- en 8K-content en professionele ontwerptoepassingen.

Met DirectX 12.0 en OpenGL 4.6-compatibiliteit ben je voorbereid op de nieuwste grafische technologieën en softwaretoepassingen. Of je nu de nieuwste games speelt of aan grafische projecten werkt, deze kaart biedt de prestaties die je nodig hebt.

De actieve koeling met drie ventilatoren zorgt ervoor dat de kaart zelfs tijdens intensieve gaming-sessies en grafische bewerkingen op de juiste temperatuur blijft. De PCI Express 4.0-aansluiting garandeert snelle gegevensoverdracht en is compatibel met moderne moederborden.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Grafische geheugen

8

Grafische processor familie

NVIDIA

GERELATEERDE PRODUCTEN