Inno3D N40702-126X-185252N videokaart NVIDIA GeForce RTX 4070 12 GB GDDR6X – 0

Inno3D N40702-126X-185252N videokaart NVIDIA GeForce RTX 4070 12 GB GDDR6X

VGA Inno3D NVIDIA GeForce RTX 4070 12 GB GDDR6X

639,15

Beschrijving

Bereid je voor op geweldig gamen en creëren met de NVIDIA® GeForce RTXTM 4070. Het is gebouwd met de ultra-efficiënte NVIDIA Ada Lovelace-architectuur. Ervaar snelle ray tracing, door Al versnelde prestaties met DLSS 3, nieuwe manieren om te creëren, en nog veel meer.

De Ada-architectuur ontketent de volledige glorie van ray tracing, dat simuleert hoe licht zich gedraagt in de echte wereld. Met de kracht van RTX 40 Series en RT-cores van de derde generatie kun je ongelooflijk gedetailleerde virtuele werelden ervaren zoals nooit tevoren.

DLSS is een revolutionaire doorbraak in door Ai aangedreven grafische weergave die de prestaties enorm verhoogt. Aangedreven door de nieuwe Tensor Cores van de vierde generatie en de Optical Flow Accelerator op GeForce RTX 40 Series GPU’s, gebruikt DLSS 3 Ai om extra hoogwaardige frames te creëren.

NVIDIA Reflex en GeForce RTX 40 Series GPU’s leveren de laagste latentie en de beste responsiviteit voor het ultieme competitieve voordeel. Gebouwd om systeemlatentie te optimaliseren en te meten, biedt Reflex snellere doelacquisitie, snellere reactietijden en de beste precisie bij het mikken voor competitieve games.

Breng je creatieve projecten naar een hoger niveau met NVIDIA Studio. Aangedreven door nieuwe toegewijde hardware ontgrendelt RTX 40 Series ongeëvenaarde prestaties in 3D-rendering, videobewerking en grafisch ontwerp. Ervaar functierijke RTX-versnellingen in toonaangevende creatieve apps, NVIDIA Studio-drivers van wereldklasse die zijn ontworpen voor maximale stabiliteit, en een suite van exclusieve tools die de kracht van RTX benutten voor door Ai ondersteunde creatieve workflows.

Steel de show met ongelooflijke graphics en hoogwaardige, stottervrije live streaming. Aangedreven door de 8e generatie NVIDIA Encoder (NVENC), luidt GeForce RTX 40 Series een nieuw tijdperk van hoogwaardige uitzendingen in met ondersteuning voor AV1-encoding van de volgende generatie, ontworpen om een grotere efficiëntie te bieden dan H.264, het ontgrendelen van glorieuze streams op hogere resoluties. Bovendien bieden exclusieve optimalisaties in je favoriete live streaming-apps je publiek altijd het beste van jou.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Grafische geheugen

12

Grafische processor familie

NVIDIA

GERELATEERDE PRODUCTEN