IT bedrijf in Sneek, Friesland

Dit zijn wij

Forcys IT: Het ICT bedrijf voor het MKB in Sneek en omgeving

Forcys is een full-service ICT specialist voor bedrijven in Friesland. Vanuit onze vestiging in Sneek ontwerpen, beheren en ondersteunen ICT omgevingen van midden- en kleinbedrijven. 

Ben je op zoek naar een ICT dienstverlener in Friesland om jouw IT beheer uit te besteden voor jouw bedrijf? 

In de snel veranderende IT-wereld staat één ding vast: onze klanten willen een veilige (online) werkplek creëren voor hun medewerkers waarop zij makkelijker en efficiënter kunnen werken én optimaal bereikbaar zijn. 

Met onze proactieve en persoonlijke aanpak zorgen wij met al onze collega’s voor innovatieve IT oplossingen die deze wens waarmaakt. 

Één aanspreekpunt voor jouw complete IT beheer

Je kunt bij ons terecht voor alle oplossingen op IT gebied: Wij leveren ICT beheer, cloud-diensten, VoIP telefonie, internetverbindingen, (wifi-)netwerken en netwerkbeheer, camerasystemen en webontwikkeling. 

Ook voor bedrijven buiten Friesland

Vanuit onze vestigingen in Coevorden en Sneek bedienen wij klanten door heel Nederland. Door de IT infrastructuur van jouw bedrijf slim in te richten, zijn alle systemen 24/7 in de gaten te houden en kunnen we ingrijpen voordat een probleem een storing wordt. 

Contact opnemen

Adres Kleinzand 26, Sneek
Telefoonnummer 0515-419391
E-mailadres sneek@forcys.nl

Kantooruren

Maandag 08:00 – 17:00
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 17:00
Donderdag 08:00 – 17:00
Vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Dit zijn wij ook

Computerwinkel in Sneek, Friesland

Forcys IT Sneek is al meer dan 15 jaar dé computerwinkel van Sneek en omstreken. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe computer, laptop en randapparatuur. Hierbij krijg je advies van een echte computer expert die je begeleidt in het hele aankoopproces én jou helpt bij het overzetten van alle data en programma’s van de oude naar de nieuwe computer. En als je dat wilt, sluiten we de nieuwe computer bij jou aan op locatie. 

Computer reparaties

Op onze technische dienst voeren wij dagelijks diverse computer en laptop reparaties en upgrades uit. Heb je een probleem met je computer of laptop? Deze kan je zonder afspraak langsbrengen in onze winkel. Reparaties zijn gemiddeld in 3 werkdagen afgerond. 

Data Recovery in Sneek

Één van onze specialismes is Data Recovery. Heb je een kapotte harde schijf, NAS, SSD, USB stick of geheugenkaart die niet meer door de computer herkend wordt? Hoe eerder je stopt met pogingen om de harde schijf te redden en hoe eerder je de datadrager bij ons langsbrengt voor diagnose, hoe groter de kans is dat wij alle data voor je kunnen redden. Voor alle data-recovery’s geldt dat wij eerst een gratis diagnose uitvoeren en prijsopgave overleggen.

Voor zeer complexe data-recovery’s die in een clean-room moeten worden uitgevoerd, zijn wij een partnership aangegaan met Stellar Datarecovery.

Winkeltijden

Maandag09:30 – 13:00
Dinsdag09:30 – 17:00
Woensdag09:30 – 17:00
Donderdag09:30 – 17:00
Vrijdag09:30 – 13:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten