Razer DeathAdder V2 muis Rechtshandig USB Type-A -20000 DPI – 0

Razer DeathAdder V2 muis Rechtshandig USB Type-A -20000 DPI

Razer DeathAdder V2 muis Rechtshandig USB Type-A -20000 DPI

64,15

Beschrijving

Zie een icoon herboren met de Razer DeathAdder V2-een ergonomische muis ontworpen met dodelijke rondingen en killer lijnen voor een wapen dat handvatten als geen ander. Met next-gen sensor en schakelaars verpakt in een lichtere form factor, heeft een nieuw tijdperk van high-performance gaming al vorm gekregen.

Met meer dan 10 miljoen Razer DeathAdders verkocht, heeft de meest gevierde en bekroonde gaming muis in de wereld zijn populariteit verdiend door zijn uitzonderlijke ergonomische ontwerp. Perfect geschikt voor een palm grip, het werkt ook goed met klauw en vingertop stijlen.

De Razer DeathAdder V2 zet deze erfenis, met behoud van zijn handtekening vorm, terwijl het schrappen van meer gewicht voor een snellere behandeling om je gameplay te verbeteren. Verder gaan dan conventionele kantoor ergonomie, het geoptimaliseerde ontwerp biedt ook meer comfort voor gaming- belangrijk voor die lange raids of wanneer je naar boven aan het klimmen bent voor een betere rank.

De schakelaars in deze ergonomische muis maken gebruik van een infrarode lichtstraal om elke klik te registreren en hebben een toonaangevende reactietijd van 0,2 milliseconden. Omdat er geen traditioneel fysiek contact meer nodig is, maakt deze vorm van activering een debounce vertraging overbodig en veroorzaakt nooit onbedoelde klikken, waardoor je meer controle en een vlekkeloze uitvoering krijgt.

Onze nieuwe, verbeterde sensor heeft een toonaangevende 20.000 DPI met 99,6% resolutie nauwkeurigheid, zodat zelfs de fijnste beweging van deze ergonomische muis wordt gevolgd met consistentie. Uitgerust met intelligente functies wordt de sensor nog nauwkeuriger, waardoor een acuut precisieniveau voor game-winnende headshots mogelijk wordt.

De Razer DeathAdder V2’s kabel heeft een grotere flexibiliteit en is ontworpen om minimale weerstand te produceren, zodat je sneller kunt uitvoeren, meer vloeiende swipes voor een hogere mate van controle.

Perfect afgestemd voor duidelijke, ingekerfde scrollen op een lagere weerstand, zodat het fietsen door je wapens en het uitvoeren van bunny hops echt een tweede natuur wordt.

Deze gaming muis wordt geleverd met 8 programmeerbare knoppen die volledig configureerbaar zijn via Razer Synapse 3, waardoor je toegang tot macro’s en secundaire functies, zodat elke actie kan worden uitgevoerd met gemak.

Geniet van gladde muis beweging over elk oppervlak met muis voeten gemaakt van de zuiverste, hoogste graad van PTFE-een materiaal dat wordt gebruikt om anti-aanbak pannen te coaten.

Bewaar en sla tot 5 profielconfiguraties op in het interne geheugen en neem je instellingen overal mee naartoe, zodat je altijd klaar bent om te concurreren met je favoriete besturingselementen.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Aansluiting

USB Type-A

Kleur van het product

Zwart

GERELATEERDE PRODUCTEN