Sharkoon ELITE SHARK REV100 computerbehuizing Midi Tower Zwart – 0

Sharkoon ELITE SHARK REV100 computerbehuizing Midi Tower Zwart

Case Sharkoon ELITE SHARK REV100 Midi Tower Zwart

82,99

Beschrijving

De REV100 brengt de innovatieve configuratie van de REV-serie in een compact ontwerp. Door de ruimtebesparende afmetingen past het gemakkelijk in elke setup en maakt het indruk met een eenvoudig maar elegant uiterlijk. Ondanks de kleinere behuizing zijn de onmiskenbare kenmerken van de REV-serie nog steeds aanwezig, aangezien ook hier het moederbord 90 graden is gedraaid en verticaal is geïnstalleerd. Het gehard glazen zijpaneel bevindt zich aan de rechterkant van de behuizing, waardoor de REV100 ideaal is voor kleinere bureaus die dicht bij of tegen muren aan de linkerkant staan.

In overeenstemming met zijn compacte afmetingen is het uiterlijk van de REV100 bewust minimalistisch gehouden. Het voorpaneel heeft een ontwerp bestaande uit geometrische hoeken en lijnen en ziet er bijzonder chic uit met een oppervlak dat lijkt op geborsteld metaal. Het ontwerp omlijst een mesh rooster dat in het paneel is ingebed en vanaf één kant wordt verlicht door een RGB-strip. Dit zorgt voor een subtiel kleurenspel aan de voorkant van de behuizing. Als extra hoogtepunt is er een adresseerbare RGB LED-ventilator aan de achterzijde voorgeïnstalleerd. De voorgeïnstalleerde RGB-controller zorgt ervoor dat de RGB-ventilator en strip, en indien gewenst andere optionele LED-componenten, in 16,8 miljoen kleuren kunnen worden verlicht. De RGB-ventilator van de REV100 is compatibel met Asus Aura Sync, MSI Mystic Light Sync, Gigabyte Fusion en ASRock Polychrome SYNC. Voor moederborden zonder de juiste RGB-verbinding met een 5V-D-G of 5V-D-Coded-G pinout, kunnen de ventilator, strip en extra componenten in 14 verlichtingsmodi worden verlicht met behulp van de RGB-controller en een speciale knop aan de bovenkant van de behuizing.

Net als de andere behuizingen uit de REV-serie wordt de REV100 gekenmerkt door zijn nieuwe configuratie. Het moederbord is verticaal geïnstalleerd, 90 graden gedraaid, wat zorgt voor een uiterlijk dat ver afstaat van de gevestigde normen. Kabels kunnen netjes worden opgeborgen in het ruime compartiment onder het bovenpaneel en eenvoudig uit de behuizing worden geleid via de kabeldoorvoer op het achterpaneel.

De REV100 is typisch REV en bijzonder geschikt om aan de linkerkant van het bureau te plaatsen. In plaats van in de behuizing te kijken vanaf de linkerkant, is het gehard glazen zijpaneel nu aan de rechterkant van de behuizing geplaatst. Aangezien de REV100 geen voedingstunnel heeft, bedekt het gehard glas niet de hele zijkant van de behuizing, maar wordt het onderaan aangevuld met een eenvoudig zwart paneel, waarachter kabels en andere visueel onopvallende componenten verborgen kunnen blijven.

Voor zijn formaat is de REV100 zeer ademend. Het mesh rooster aan de voorkant, waarachter al een 120 mm ventilator is voorgeïnstalleerd, laat voldoende lucht door de behuizing stromen. Een afneembaar stoffilter achter het voorpaneel voorkomt dat ongewenst vuil de behuizing binnendringt. Het afneembare bovenpaneel is ook geperforeerd, wat de luchtstroom verder ondersteunt.

Dankzij de compacte afmetingen kan de REV100 gemakkelijk in elke setup worden geïntegreerd. Of het nu op of onder het bureau staat – de ruimtebesparende ATX-behuizing zal overal een goed figuur slaan. Een voedingstunnel is bij de REV100 weggelaten om de binnenruimte te maximaliseren en meer flexibiliteit te bieden bij het installeren van componenten en kabels. Dit betekent dat grafische kaarten met een maximale lengte van 31,5 cm en tot twee 3,5” harde schijven of drie SSD’s in de compacte behuizing kunnen worden geïnstalleerd.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Vormfactor

Midi Tower

Supported motherboard form factors

ATX, Micro ATX, Mini-ITX

Vermogenstoevoer inclusief

Nee

Moederbord eATX

Nee

Moederbord ATX

Ja

Moederbord Micro ATX

Ja

Vermogen interne voeding

GERELATEERDE PRODUCTEN