Silicon Power Armor A30 externe harde schijf 1000 GB Zwart – 0
Silicon Power Armor A30 externe harde schijf 1000 GB Zwart – 0

Silicon Power Armor A30 externe harde schijf 1000 GB Zwart

HDD Ext. Silicon Power Armor A30 1 TB Zwart

79,75

Beschrijving

De Silicon Power Armor A30 externe harde schijf is een robuuste en duurzame oplossing voor het opslaan en beschermen van belangrijke bestanden en gegevens. Met een capaciteit van 1000 GB (1 TB) biedt deze zwarte harde schijf voldoende opslagruimte voor al je persoonlijke en professionele behoeften.

Het unieke en opvallende ontwerp van de Armor A30 harde schijf maakt gebruik van een schokbestendige rubberen buitenkant die bestand is tegen schokken, trillingen en vallen. Dit maakt de harde schijf ideaal voor gebruik onderweg en op reis, zonder zorgen te maken over beschadigingen.

De Armor A30 harde schijf is ook uitgerust met een supersnelle USB 3.0-interface, waarmee je jouw bestanden snel en gemakkelijk kunt overzetten. Dit betekent dat je in enkele seconden grote bestanden zoals foto’s, video’s en muziek kunt overzetten.

Daarnaast biedt de Armor A30 externe harde schijf een hoge mate van beveiliging voor jouw gegevens. Het bevat een ingebouwde software voor gegevensbeveiliging en back-up, waarmee je automatisch een back-up van jouw bestanden kunt maken en deze kunt beschermen met een wachtwoord.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

HDD capaciteit

1000

HDD omvang

2.5

HDD interface

USB 3.2

GERELATEERDE PRODUCTEN