TP-LINK EAP235-Wall 1200 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE) – 0
TP-LINK EAP235-Wall 1200 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE) – 0
TP-LINK EAP235-Wall 1200 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE) – 1
TP-LINK EAP235-Wall 1200 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE) – 2
TP-LINK EAP235-Wall 1200 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE) – 3

TP-LINK EAP235-Wall 1200 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE)

TP-LINK EAP235-Wall 1200 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE

81,75

Beschrijving

Met een EAP in elke kamer kunnen gasten genieten van hun eigen privé Wi-Fi-netwerk dat snel is, een sterk signaal levert en van hoek tot hoek dekking biedt.

Dankzij de 802.11ac wave 2 MU-MIMO-technologie hebben meerdere gebruikers tegelijkertijd toegang tot het internet, waardoor je netwerksnelheid tot 1.200 Mbps aanzienlijk wordt verhoogd. Hij kan zowel in de 2,4 GHz als in de 5 GHz draadloze band zenden en biedt daardoor meer compatibiliteit om verschillende apparaten aan te sluiten.

De dunste muurplaat AP op de markt – slechts 15 mm – met een slanke, minimalistische uitstraling. Ontworpen om op te gaan in het decor van hotelkamers, ziekenhuizen, kantoren en slaapzalen van scholen, om krachtige Wi-Fi te leveren zonder afbreuk te doen aan de ruimte.

Met 802.3af/802.3at Power over Ethernet ondersteuning is het niet nodig om extra bedrading in het gebouw aan te leggen. Sluit gewoon de bestaande Ethernet-kabels aan en je kunt aan de slag.

EAP235-Wall is eenvoudig te installeren, dus extra kosten, tijd of professionele kennis zijn volledig overbodig.

Uitgerust met vier Gigabit data poorten (1 uplink + 3 downlink), een downlink poort biedt PoE pass-through, om meerdere apparaten aan te sluiten op jouw gigabit netwerk. Bedrade apparaten zoals VoIP-telefoons kunnen van stroom worden voorzien zonder extra elektriciteitskabels.

Omada Cloud Controller OC200 en Omada Software Controller maken het eenvoudig om het hele Omada-netwerk in real-time te beheren en te bewaken, terwijl de cloudservice remote en veilige toegang mogelijk maakt, ongeacht waar je je bevindt.

Volg de configuratie-instructies op de Omada-app om binnen enkele minuten ingesteld te zijn. Met Omada kan je instellingen configureren, de netwerkstatus monitoren en clients beheren, allemaal vanaf het gemak van een smartphone of tablet.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

2,4 GHz

Ja

5 GHz

Ja

GERELATEERDE PRODUCTEN