TP-LINK PA411KIT 500 Mbit/s Ethernet LAN Wit 2 stuk(s) – 0
TP-LINK PA411KIT 500 Mbit/s Ethernet LAN Wit 2 stuk(s) – 0
TP-LINK PA411KIT 500 Mbit/s Ethernet LAN Wit 2 stuk(s) – 1
TP-LINK PA411KIT 500 Mbit/s Ethernet LAN Wit 2 stuk(s) – 2
TP-LINK PA411KIT 500 Mbit/s Ethernet LAN Wit 2 stuk(s) – 3

TP-LINK PA411KIT 500 Mbit/s Ethernet LAN Wit 2 stuk(s)

TP-LINK PA411KIT 500 Mbit/s Ethernet LAN Wit 2 stuk(s) KIT

48,50

Beschrijving

Met de TP-LINK 500 Mbps Mini Powerline adapter startset TL-PA411KIT maak je van jouw bestaande elektriciteitsnet een zeer snel netwerk zonder nieuwe kabels of gaten boren. Geen configuratie nodig – steek de adapters eenvoudig in een stopcontact en je beschikt in een mum van tijd over een complete netwerk infrastructuur. Met een snelheid tot 500 Mbps verzendt de TL-PA411KIT meerdere HD streams en zelfs 3D films naar elke kamer in huis, waardoor hij een uitstekende keuze voor het opbouwen van een multimedia entertainment netwerk is.

Dankzij de geavanceerde HomePlug AV technologie biedt de TL-PA411KIT de gebruiker stabiele, snelle datatransmissie tot 500 Mbps over een leidinglengte tot 300 meter. Door de ingebouwde QoS en krachtige AES versleuteling is de TL-PA411KIT een uitstekende complete thuisoplossing, waarop alle netwerkcompatibele apparaten kunnen worden aangesloten – van computers en game consoles tot en met IPTV, printers en NAS harddisks.

Tot 500 Mbps snelheid van de Powerline verzekert een soepele transmissie van meerdere HD streams.

DeTL-PA411KIT is een nieuwe-generatie Powerline adapter met een praktisch ontwerp en geavanceerde energiespaarstand, waarin minder stroom wordt verbruikt dan met bestaande Powerline adapters Als er gedurende een bepaalde tijd geen data wordt verzonden of ontvangen, schakelt hij automatisch van de normale “werkstand” naar de “energiespaarstand”, waarin het energieverbruik maximaal 85%* lager ligt.

* Het feitelijke verbruik kan variëren afhankelijk van netwerkomstandigheden en omgevingsfactoren.

Door simpelweg de verbindknop op de adapters in te drukken, kunnen de gebruikers binnen enkele minuten probleemloos een Powerline netwerk opzetten, compleet met 128-bits AES versleuteling voor netwerk- en databeveiliging.

Zo eenvoudig is het!
1. Steek de adapter in een stopcontact.
2. Sluit het apparaat via de netwerkkabel op de adapter aan.
3. Druk de verbindtoetsen in – en klaar!

Quality of Service (QoS) functie geeft prioriteiten aan de bandbreedte-eisen van dataverkeer. De gebruiker kan kiezen welk type verkeer hij gaat gebruiken – Internet, online games, audio, video, of VoIP. De QoS functie garandeert een duidelijke en directe reproductie van die applicatie, ook als tegelijkertijd andere applicaties op het netwerk draaien.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Ethernet LAN

Ja

Wi-Fi

Nee

GERELATEERDE PRODUCTEN