TP-Link RE550 netwerkextender Netwerkzender Wit 10, 100, 1000 Mbit/s – 0
TP-Link RE550 netwerkextender Netwerkzender Wit 10, 100, 1000 Mbit/s – 0

TP-Link RE550 netwerkextender Netwerkzender Wit 10, 100, 1000 Mbit/s

TP-Link RE550 netwerkextender Netwerkzender Wit 10, 100, 100

60,75

Beschrijving

Boost Wi-Fi in het hele huis met je bestaande router. Een enkele router heeft een beperkt Wi-Fi-bereik en veroorzaakt altijd dode zones in het Wi-Fi-netwerk. RE550 maakt draadloos verbinding met je bestaande router en breidt het Wi-Fi-signaal uit naar gebieden die het alleen niet kan bereiken. Geniet van een stabiele netwerkervaring, waar je ook bent in huis.

Met TP-Link Mesh-technologie is het eenvoudig om een Mesh-netwerk te vormen met een enkele Wi-Fi-naam voor naadloze dekking in het hele huis. Sluit de RE550 gewoon aan op een OneMeshTM -router.

De RE550 levert dualband (2,4 GHz en 5 GHz) voor het verzenden van Wi-Fi-signalen, waarbij de prestaties van elke band worden verdubbeld. Met de dubbele 2,4 GHz-band van 600 Mbps en de 5 GHz-band van 1300 Mbps kun je meer apparaten tegelijk verbinden. Gebruik de 2,4 GHz band om e-mail te verzenden en op het web te surfen en de 5 GHz band voor gaming en HD-streaming.

Adaptive Path Selection houdt je netwerk op optimale snelheid door automatisch het snelste verbindingspad naar de router te kiezen. Je apparaten blijven altijd snel en stabiel – ideaal voor netwerkomgevingen die vol zitten met veel apparaten en toepassingen.

Gebruikt een speciale Wi-Fi-band als backhaul en een andere speciale Wi-Fi-band als toegangspunt om de bandbreedte op de uitgebreide Wi-Fi te maximaliseren.

RE550 is meer dan een draadloze bereikvergroter. Sluit eenvoudig een Ethernet-kabel aan op de Ethernet-poort en verander je bekabelde internetverbinding in een 3×3 MIMO dual band draadloos toegangspunt.

Veilige one-touch verbinding voor eenvoudige installatie;
Stap 1: Druk gewoon op de WPS-knop op je router en binnen 2 minuten maakt de RE550 verbinding met het netwerk.

Stel je Wi-Fi in en beheer het via de TP-Link Tether app vanaf je smartphone (Android, iOS), inclusief TP-Link routers en range extenders.
Stap 2: Zodra je verbinding hebt gemaakt, plaats je de RE550 op de beste locatie – zonder herconfiguratie.

Extra informatie

Soort

Netwerkzender

GERELATEERDE PRODUCTEN