TP-Link TL-SF1005LP netwerk-switch Unmanaged Fast Ethernet (10/100) Power over Ethernet (PoE) Zwart – 0
TP-Link TL-SF1005LP netwerk-switch Unmanaged Fast Ethernet (10/100) Power over Ethernet (PoE) Zwart – 0
TP-Link TL-SF1005LP netwerk-switch Unmanaged Fast Ethernet (10/100) Power over Ethernet (PoE) Zwart – 1

TP-Link TL-SF1005LP netwerk-switch Unmanaged Fast Ethernet (10/100) Power over Ethernet (PoE) Zwart

TP-Link TL-SF1005LP netwerk-switch Unmanaged Fast Ethernet (

35,50

Beschrijving

Ontdek de TP-Link TL-SF1005LP, een professionele Fast Ethernet switch met 4 PoE-poorten. Deze switch biedt eenvoudige Plug and Play installatie met PoE-transmissie, ideaal voor diverse toepassingen zoals surveillance in kantoren, slaapzalen en kleine bedrijven.

De 4 PoE-poorten ondersteunen tot 15.4 W vermogen per poort volgens de 802.3af PoE standaard, met een totaal budget van 41 W. Hierdoor is de switch perfect compatibel met IP-camera’s, access points, IP-telefoons, computers, printers, en meer.

Ideaal voor IP-surveillance met een transmissiebereik tot 250 m in de uitgebreide modus, perfect voor het inzetten van IP-camera’s in grote gebieden, hoewel de snelheid van de poorten in de uitgebreide modus zal dalen naar 10 Mbps. De werkelijke transmissieafstand kan variëren afhankelijk van het vermogensverbruik van de PoE-apparaten en de kwaliteit en het type van de kabel.

Priority Video Quality Guaranteed
Kwaliteit van gevoelige toepassingen zoals videobewaking in kritische zakelijke gebieden is gegarandeerd door hogere prioriteitsopties te bieden voor poorten 1-2 wanneer de Priority Mode is ingeschakeld.

Intelligent energiebeheer zorgt ervoor dat bij overschrijding van het totale vermogensverbruik van 41 W, poorten met lagere prioriteit automatisch minder stroom ontvangen. Dit beschermt de poorten met hogere prioriteit tegen overbelasting en voorkomt schade aan PoE- en niet-PoE-apparatuur.

De robuuste metalen behuizing beschermt de interne componenten en verlengt de levensduur van de switch, die met succes talrijke betrouwbaarheidstests heeft doorstaan.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Aantal basis-switching RJ-45 Ethernet-poorten

5

Ondersteunde data-overdrachtsnelheden

10, 100

GERELATEERDE PRODUCTEN