TP-LINK TL-SG1005D Unmanaged Gigabit Ethernet (10/100/1000) Zwart – 0
TP-LINK TL-SG1005D Unmanaged Gigabit Ethernet (10/100/1000) Zwart – 0

TP-LINK TL-SG1005D Unmanaged Gigabit Ethernet (10/100/1000) Zwart

NTW TP-Link 5-Port Gigabit Desktop Switch

15,50

Beschrijving

De TP-Link 5-Port Gigabit desktop switch TL-SG1005D biedt je een eenvoudige manier om de overgang naar Gigabit Ethernet te maken. Verhoog de snelheid van je netwerk server en backbone verbindingen, of maak Gigabit naar de desktop een realiteit. Bovendien heeft TL-SG1005D een ontwerp met een lager energieverbruik. Met de innovatieve energiezuinige technologie kan de TL-SG1005D stroom besparen, waardoor het een milieuvriendelijke oplossing is voor jouw thuis- of kantoornetwerk.

Voorzien van 5 10/100/1000Mbps poorten, breidt de TL-SG1005D je netwerkcapaciteit aanzienlijk uit, waardoor grote bestanden direct kunnen worden overgedragen. Dus, power users in het huis, kantoor, werkgroep, of creatieve productie-omgeving kunnen nu grote, bandbreedte-intensieve bestanden sneller verplaatsen. Breng grafische, CGI-, CAD- of multimediabestanden onmiddellijk over het netwerk.

Je hebt nu de keuze om groen te gaan bij het upgraden naar een gigabit netwerk! Deze nieuwe generatie TL-SG1005D 5-poorts Gigabit Desktop Switch is voorzien van de nieuwste innovatieve energiezuinige technologieën die jouw netwerkcapaciteit met veel minder stroom kunnen uitbreiden. Het stroomverbruik wordt automatisch aangepast aan de linkstatus en kabellengte om de ecologische voetafdruk van jouw netwerk te beperken.

Wanneer een computer of netwerkapparatuur is uitgeschakeld, blijft de overeenkomstige poort van een traditionele switch aanzienlijke hoeveelheden stroom verbruiken. De TL-SG1005D kan automatisch de linkstatus van elke poort detecteren en het stroomverbruik van inactieve poorten verminderen.

Idealiter zouden kortere kabels minder stroom gebruiken omdat er minder stroomdegradatie is over de lengte; dit is niet het geval bij de meeste apparaten omdat ze dezelfde hoeveelheid stroom gebruiken over de kabel, ongeacht de lengte.

De automatische functies van deze gigabitswitch maken de installatie plug-and-play en probleemloos. Configureren is niet nodig. Auto MDI/MDIX maakt crossover-kabels overbodig. Auto-onderhandeling op elke poort detecteert de verbindingssnelheid van een netwerkapparaat (10, 100 of 1000 Mbps) en past zich op intelligente wijze aan voor compatibiliteit en optimale prestaties.

Extra informatie

Aantal basis-switching RJ-45 Ethernet-poorten

5

Ondersteunde data-overdrachtsnelheden

10, 100, 1000

Op voorraad

Ja

GERELATEERDE PRODUCTEN