TP-Link TL-SL1311MP netwerk-switch Unmanaged Fast Ethernet (10/100) Power over Ethernet (PoE) Zwart – 0

TP-Link TL-SL1311MP netwerk-switch Unmanaged Fast Ethernet (10/100) Power over Ethernet (PoE) Zwart

TP-Link TL-SL1311MP netwerk-switch Unmanaged Fast Ethernet (

115,75

Beschrijving

TP-Link desktop switch TL-SL1311MP is een unmanaged switch met 8× 10/100Mbps poorten en 3× Gigabit poorten die geen configuratie vereist. Met 8× PoE (Power over Ethernet) poorten kan het automatisch alle IEEE 802.3af/at compatibele Powered Devices (PD’s) detecteren en van stroom voorzien. In deze situatie wordt de elektrische stroom samen met de gegevens in één enkele kabel verzonden, zodat je jouw netwerk kunt uitbreiden naar plaatsen waar geen stroomleidingen of stopcontacten zijn, waar je apparaten zoals AP’s, IP-camera’s of IP-telefoons, enz. wilt bevestigen.

Professionele 11-poorts switch met 8-poorts PoE+ (124 W budget) voor talrijke toepassingen. Conformiteit met de 802.3af/at PoE+ standaard ondersteunt tot 30 W op elke PoE poort. Het totale 124 W PoE power budget* voor de 8× PoE+ poorten opent een breed scala aan toepassingen, zoals bewaking voor kantoren, slaapzalen en kleine bedrijven. Het is volledig compatibel met IP-camera’s, toegangspunten, IP-telefoons, computers, printers en meer.

Ideaal voor IP Surveillance-Long-Range PoE Transmission en One-Click Traffic Separation
Met de Extend Mode, bereikt de PoE transmissie afstand tot 250 m**-perfect voor IP Camera inzet in grote gebieden.

Met één klik verdeelt de Isolation Mode eenvoudig het verkeer voor poorten 1-8 om snooping en sabotage te voorkomen. Hierdoor kan de switch broadcast storm isoleren voor betere beveiliging en prestaties.

Wanneer het totale stroomverbruik 124 W overschrijdt, zal het intelligente stroombeheer de stroomvoorziening van de poort met lagere prioriteit onderbreken. Dit garandeert de voeding van de poort met hoge prioriteit en beschermt het apparaat tegen overbelasting. Het detecteert en levert ook automatisch de benodigde stroom voor uw PoE-apparaten en beschermt jouw PoE- en niet-PoE-apparatuur tegen beschadiging.

De interne componenten van de TL-SL1311MP worden beschermd door een hoogwaardige metalen behuizing om een lange levensduur te garanderen. Het ontwerp zonder ventilator zorgt voor geen extra geluid op hun locaties. De TL-SL1311MP heeft een reeks strenge betrouwbaarheidstests doorstaan en levert schakelprestaties waarop je kunt vertrouwen.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Aantal basis-switching RJ-45 Ethernet-poorten

10

Ondersteunde data-overdrachtsnelheden

10, 100

GERELATEERDE PRODUCTEN