TP-LINK TL-WA855RE Netwerkzender & -ontvanger Wit 10, 100 Mbit/s – 0

TP-LINK TL-WA855RE Netwerkzender & -ontvanger Wit 10, 100 Mbit/s

TP-Link TL-WA855RE N300 Repeater with Access Point Modus

22,50

Beschrijving

Wil je volledige WLAN-ontvangst in je hele huis? De TL-WA855RE WLAN-repeater maakt een einde aan dode hoeken. Met een snelheid tot 300 Mbps breidt hij het WLAN-signaal perfect uit naar voorheen onbereikbare of moeilijk te bedraden gebieden en zorgt hij voor een stabiele ontvangst voor computers, laptops, smartphones en mediaspelers. Hij scoort ook met externe antennes en een ultracompacte behuizing.

Met 2 externe antennes met MIMO-technologie zorgt de TL-WA855RE voor de overdracht van hoge datasnelheden dankzij hoogwaardige antennetechnologie. Dit zorgt voor een nog groter bereik bij het herhalen.

Het instellen van de TL-WA855RE is kinderspel: Om de repeater met de router te verbinden, druk je eerst op de WPS-knop op de router en vervolgens op de WPS-knop (RE) op de repeater. Dat is het!

De intelligente signaallampjes geven de huidige signaalsterkte aan die door de TL-WA855RE wordt ontvangen. Dit maakt het gemakkelijk om de beste bedieningslocatie te vinden.

De TL-WA855RE kan flexibel worden aangepast aan verschillende bedrijfsscenario’s. Gebruik het als een repeater of toegangspunt, afhankelijk van je eisen.

Extra informatie

Soort

Netwerkzender & -ontvanger

Op voorraad

Ja

GERELATEERDE PRODUCTEN