TP-Link TL-WPA7617 KIT PowerLine-netwerkadapter 1200 Mbit/s Ethernet LAN Wifi Wit – 0

TP-Link TL-WPA7617 KIT PowerLine-netwerkadapter 1200 Mbit/s Ethernet LAN Wifi Wit

TP-Link TL-WPA7617 KIT PowerLine-netwerkadapter 1200 Mbit/s

93,99

Beschrijving

De Powerline-producten TL-WPA7617 KIT transformeren het bestaande elektriciteitsnet van je huis in een supersnel netwerk en brengen bekabelde en draadloze netwerken naar elke plaats waar een stopcontact aanwezig is.

Door gebruik te maken van de geavanceerde HomePlug AV2 technologie, zorgt de TL-WPA7617 KIT voor een stabiele en hoge-snelheid WiFi, en ook voor een bekabelde verbinding, door datatransmissies tot 1000 Mbps* te leveren via het elektriciteitsnet voor een bereik tot 300 meter. Stream in HD, game online en download grote bestanden zonder onderbreking dankzij de betrouwbare powerline-verbindingen.

Eén Gigabit Ethernet-poort biedt bekabelde verbindingen met warpsnelheid voor 4K HD-streaming, vertragingsvrij gamen en meer. Twee Ethernet-kabels worden meegeleverd in de doos.

AC1200 dual band WiFi (867 Mbps op 5GHz & 300 Mbps op 2.4GHz) maakt streamen, gamen, e-mailen, browsen en posten op uw draadloze apparaten mogelijk, in je hele huis.

Sluit je TL-PA7017P gewoon aan alsof het een normaal stopcontact is. Sluit gerust PC’s, smart TV’s, of andere bedrade apparaten aan zonder enig prestatieverschil.

Vergeet het ingewikkelde installatieproces voorgoed. Ga aan de slag met powerline in slechts twee stappen:
>Stap1 : sluit TL-PA7017P aan op je router.
>Stap2: sluit TL-WPA7617 aan waar je bekabeld en draadloos internet nodig hebt.

Kopieert onmiddellijk de draadloze netwerknaam (SSID) en het wachtwoord van je router door op de WiFi Clone knop te drukken. Bovendien zullen alle wijzigingen die worden aangebracht aan de WiFi-instellingen van een powerline-adapter automatisch worden toegepast op het hele Powerline-netwerk.

Beheer je powerline Wi-Fi via de tpPLC app op je smartphone (Android, iOS), of download de nieuwe tpPLC Utility op PC’s om het powerline netwerk te beheren.
– Bekijk real-time powerline snelheid
– LED controle (ook gecontroleerd door LED Aan/Uit knop)
– Gast netwerk

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Ethernet LAN

Ja

Wi-Fi

Ja

GERELATEERDE PRODUCTEN