TP-LINK TL-WR802N draadloze router Fast Ethernet Single-band (2.4 GHz) Blauw, Wit – 0

TP-LINK TL-WR802N draadloze router Fast Ethernet Single-band (2.4 GHz) Blauw, Wit

TP-Link Wireless N Nano 300Mbps Router

26,75

Beschrijving

– 300Mbps draadloze datasnelheden is ideaal voor video streaming, online gaming en internet bellen
– Zakformaat – Ideaal voor gebruik thuis en onderweg
– Ondersteunt Router, Repeater, Client, AP en WISP werkingsmodi
– Gevoed via een micro USB-poort door een externe voedingsadapter of USB-aansluiting op een computer biedt flexibiliteit voor elke situatie
– Eenvoudige installatie in enkele minuten

De TL-WR802N is ontworpen voor gebruik met tablets, smart phones, handheld game consoles en andere draagbare elektronische draadloze apparaten. De apparaten, die kunnen worden gevoed door een externe voedingsadapter of een USB-verbinding met een computer, kunnen gemakkelijk verbinding maken met het internet en de verbinding delen in een kamer van gemiddelde grootte met 300Mbps. Het kleine formaat van het apparaat maakt het ideaal voor gebruik onderweg en is krachtig genoeg om aan bijna alle vereisten voor draadloze basistoepassingen te voldoen.

De TL-WR802N is de perfecte reisgenoot voor iedereen die onderweg snel en gemakkelijk toegang tot internet nodig heeft. Het draagbare en compacte ontwerp past gemakkelijk in een zak of in de palm van je hand. Sluit gewoon de ethernetkabel van een hotelkamer aan op de voorziene poort en voer een standaard wachtwoord in om onmiddellijk een draadloze hotspot in de kamer te creëren.

TL-WR802N kan worden gevoed door een externe voedingsadapter of via een USB-verbinding met een computer. Tijdens het reizen kunnen gebruikers de TL-WR802N aansluiten op de USB-poort van de computer en de Wi-Fi-verbinding delen met familie en vrienden.

TL-WR802N ondersteunt de modi Router (standaard), Repeater, Client, AP en WISP om verschillende draadloze toepassingen mogelijk te maken en gebruikers een meer dynamische en uitgebreide draadloze netwerkervaring te bieden.

WPA/WPA2-coderingsstandaarden zorgen ervoor dat je draadloze verbinding veilig is voor indringers.

Extra informatie

WLAN gegevensoverdrachtsnelheid (max)

300

Wifi-band

Single-band (2.4 GHz)

Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden

10, 100

Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten

1

Op voorraad

Nee

GERELATEERDE PRODUCTEN