Ubiquiti Networks UniFi Switch Lite 8 PoE Managed L2 Gigabit Ethernet (10/100/1000) Power over Ethernet (PoE) Wit – 0

Ubiquiti Networks UniFi Switch Lite 8 PoE Managed L2 Gigabit Ethernet (10/100/1000) Power over Ethernet (PoE) Wit

Ubiquiti Networks UniFi Switch Lite 8 PoE Managed L2 Gigabit

145,75

Beschrijving

De USW-LITE-8-POE van Ubiquiti Networks is een krachtige en veelzijdige netwerkswitch die ideaal is voor kleine en middelgrote bedrijven. Met zijn geavanceerde functies en betrouwbare prestaties biedt de UniFi Switch Lite 8 PoE een naadloze netwerkervaring.

De UniFi Switch Lite 8 PoE is een managed switch die zorgt voor volledige controle en configuratiemogelijkheden van je netwerk. Met L2-switching biedt deze switch geavanceerde functies voor netwerkbeheer en verbeterde beveiligingsopties.

Met acht Gigabit Ethernet-poorten biedt de UniFi Switch Lite 8 PoE snelle en betrouwbare verbindingen voor je bekabelde netwerkapparaten. Of het nu gaat om computers, printers, IP-telefoons of beveiligingscamera’s, deze switch zorgt voor snelle gegevensoverdracht en soepele communicatie.

Met een switchingcapaciteit van 8 Gbit/s kunnen gegevens snel en efficiënt worden verwerkt en doorgegeven. Hierdoor blijft je netwerk soepel functioneren, zelfs bij hoge datavolumes en intensief netwerkverkeer.

De UniFi Switch Lite 8 PoE voldoet aan de IEEE 802.3at-netwerkstandaard voor Power over Ethernet (PoE), waardoor je compatibele netwerkapparaten kunt voeden en van stroom kunt voorzien via de Ethernet-kabels. Dit elimineert de noodzaak van extra stroomkabels en zorgt voor een eenvoudige installatie en flexibiliteit bij het plaatsen van je apparaten.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Aantal basis-switching RJ-45 Ethernet-poorten

8

Ondersteunde data-overdrachtsnelheden

10, 100, 1000

GERELATEERDE PRODUCTEN