Ubiquiti Networks UniFi Switch Pro Aggregation Managed L3 Geen Grijs – 0

Ubiquiti Networks UniFi Switch Pro Aggregation Managed L3 Geen Grijs

Ubiquiti Networks UniFi Switch Pro Aggregation Managed L3 Ge

1.236,99

Beschrijving

De USW-PRO-AGGREGATION van Ubiquiti Networks is een krachtige en geavanceerde managed switch die speciaal is ontworpen voor professionele netwerkaggregatie. Met zijn indrukwekkende switchingcapaciteit, L3-functionaliteit en betrouwbare prestaties is de USW-PRO-AGGREGATION de ideale keuze voor veeleisende netwerkomgevingen.

De USW-PRO-AGGREGATION is een managed switch, wat betekent dat je volledige controle heeft over de configuratie en het beheer van uw netwerk. Met L3-functionaliteit kun je complexe netwerkarchitecturen opzetten en geavanceerde netwerkfuncties gebruiken, zoals inter-VLAN routing en static routing. Hierdoor kun je jouw netwerk op een efficiënte en flexibele manier inrichten en aanpassen aan jouw specifieke behoeften.

De USW-PRO-AGGREGATION is uitgerust met een indrukwekkende switchingcapaciteit van 760 Gbit/s, wat zorgt voor snelle en betrouwbare gegevensoverdracht binnen jouw netwerk. Hierdoor is de USW-PRO-AGGREGATION geschikt voor netwerken met hoge bandbreedte-eisen, zoals grote bedrijven, datacenters of andere omgevingen waar intensief dataverkeer plaatsvindt.

De USW-PRO-AGGREGATION heeft geen basis-switching RJ-45 Ethernet-poorten, wat betekent dat het geen directe Ethernet-poorten heeft voor aansluiting van apparaten. In plaats daarvan is het ontworpen voor aggregatie van meerdere switches via SFP+ (10G) of QSFP+ (40G) poorten, wat zorgt voor hoge doorvoersnelheden en een schaalbaar netwerkdesign.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Ondersteunde data-overdrachtsnelheden

10, 100, 1000

Aantal basis-switching RJ-45 Ethernet-poorten

GERELATEERDE PRODUCTEN