Zyxel NWA50AX 1775 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE) – 0
Zyxel NWA50AX 1775 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE) – 0
Zyxel NWA50AX 1775 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE) – 1
Zyxel NWA50AX 1775 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE) – 2
Zyxel NWA50AX 1775 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE) – 3
Zyxel NWA50AX 1775 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE) – 4
Zyxel NWA50AX 1775 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE) – 5
Zyxel NWA50AX 1775 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE) – 6
Zyxel NWA50AX 1775 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE) – 7
Zyxel NWA50AX 1775 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE) – 8
Zyxel NWA50AX 1775 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE) – 9

Zyxel NWA50AX 1775 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE)

Zyxel NWA50AX 1775 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE)

108,15

Beschrijving

Zyxel – Draadloos toegangspunt Accesspoint met true WiFi 6 AX1800 (802.11ax Dual Band), 1,77 Gbps met OFDMA en Dual 2×2 MU-MIMO-antenne, beheerbaar via Nebula APP/Cloud of standalone [NWA50AX].

De Zyxel NWA50AX is het true WiFi 6-toegangspunt Accesspoint dat welke wordt geleverd met de juiste functieset voor kleine bedrijven en SoHo-gebruikers die willen upgraden naar 11ax (WiFi 6) zonder een hoog prijskaartje. De NWA50AX ondersteunt zowel 2,4 GHz- als 5Ghz-frequenties waarmee je kunt genieten van het beste wat WiFi 6 te bieden heeft, zoals hogere snelheden, zelfs bij te veel verkeer of in omgevingen met hoge dichtheid, een groter bereik van je draadloze netwerk, hogere capaciteit voor IoT-implementaties en nog veel meer. De NWA50AX met NebulaFlex biedt je de flexibele beheerbaarheid managebility om vrij te kiezen tussen het lokale GUI-beheer of onboarding naar onze supergemakkelijke Nebula-cloudbeheerinterface, zodat je nooit zorgen hoeft te maken over het vergeten van het IP-adres of account en wachtwoord.

WiFi 6 (802.11ax) Dual-radio (dual 2×2 MU-MIMO) biedt een maximale gegevenssnelheid van 1775 Mbps
– Ondersteunt standaard PoE + (802.3at)/ externe voedingsadapter (meegeleverd)
– Door de eenvoudige configuratie kun je snel een gast- en werknemersnetwerk instellen Ondersteunt NebulaFlex-technologie om te wisselen tussen standalone en licentievrije Nebula-cloud management beheer Ondersteunt het nieuwste WPA3-beveiligingsprotocol voor een veiligere toegang tot het internet

De NWA50AX ondersteunt zowel 2,4 GHz- als 5Ghz-frequenties waarmee je kunt genieten van het beste wat WiFi 6 te bieden heeft, zoals hogere snelheden, zelfs bij te veel verkeer of in omgevingen met hoge dichtheid, een groter bereik van je draadloze netwerk, hogere capaciteit voor IoT-implementaties en nog veel meer.

De Zyxel NWA50AX is het true WiFi 6-toegangspunt Accesspoint dat welke wordt geleverd wordt met de juiste functieset voor kleine bedrijven die willen upgraden naar 11ax (WiFi 6) zonder een hoog prijskaartje en de complexiteit van configureren.

Geen netwerkexpertise vereist – Dankzij zowel lokaal GUI-beheer als Nebula Cloud-netwerkbeheer netwerkmanagement kun je met de eenvoudige installatie de AP snel configureren met slechts een paar klikken, waardoor het supereenvoudig is om zelf een gast- en werknemersnetwerk in te stellen en in een mum van tijd te genieten van de ultrasnelle WiFi 6-snelheden.

In tegenstelling tot SMB zijn AP’s meestal gericht op plafond montage en zijn consumenten-AP’s/routers desktop-ontwerpen. De ontwerpen van deHet warmteafvoer ontwerp is daarop afgestemd past daarbij. De Zyxel NWA50AX heeft thermische afvoer via de voor- en achterkant om te voorkomen dat de AP te warm wordt. Dit garandeert stabiliteit en verlengt de levensduur, waardoor de AP overal geplaatst kan worden: plafond, wand en desktop geven allemaal optimale prestaties.

De NWA50AX ondersteunt de nieuwste WPA3 Personal-standaard en is ontworpen om sterkere codering te bieden zodat je draadloze netwerk beschermtbeschermd is maar wel zonder ingewikkelde configuraties.

De NWA50AX met NebulaFlex biedt je de flexibele beheerbaarheid managebility om vrij te kiezen tussen het lokale GUI-beheerGUI-management of onboarding naar onze supergemakkelijke Nebula-cloudbeheerinterface, zodat je nooit zorgen hoeft te maken over het vergeten van het IP-adres of account en wachtwoord wat ook.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

2,4 GHz

Ja

5 GHz

Ja

GERELATEERDE PRODUCTEN