Zyxel NWA90AX 1200 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE) – 0
Zyxel NWA90AX 1200 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE) – 0
Zyxel NWA90AX 1200 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE) – 1
Zyxel NWA90AX 1200 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE) – 2
Zyxel NWA90AX 1200 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE) – 3
Zyxel NWA90AX 1200 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE) – 4
Zyxel NWA90AX 1200 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE) – 5
Zyxel NWA90AX 1200 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE) – 6

Zyxel NWA90AX 1200 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE)

Zyxel NWA90AX 1200 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE)

155,50

Beschrijving

Zyxel Cloud WiFi6 AX1800 Access Point (802.11ax Dual Band), Dual 2×2 MU-MIMO, Captive Portal & IEEE802.1X ondersteund, beheersbaar via Nebula APP/Cloud of standalone, inclusief voedingsadapter [NWA90AX]

NWA90AX
De NWA90AX ondersteunt zowel 2,4 GHz- als 5Ghz-frequenties waarmee u kunt genieten van het beste wat WiFi 6 te bieden heeft, zoals hogere snelheden, zelfs in omgevingen met hoge dichtheid, een groter bereik van uw draadloze netwerk, hogere capaciteit voor IoT-implementaties en nog meer. Met de ondersteuning van Captive Portal en IEEE802.1x-authenticatie biedt de NWA90AX niet alleen kleine bedrijven of thuisgebruikers de beveiliging op bedrijfsniveau om hun bedrijfsnetwerken te beschermen, maar ook de flexibele mogelijkheid om de aanmeldingsgegevens voor draadloos netwerkgebruik aan te passen voor marketing en bedrijfsherkenning. De NWA90AX AP kan door iedereen eenvoudig worden geïnstalleerd. Het ondersteunt zowel de lokale webinterface als het Nebula Cloud-netwerkbeheer. Door de eenvoudige installatie kunt u met slechts een paar klikken de AP snel configureren

– WiFi 6 (802.11ax) Dual-radio (dual 2×2 MU-MIMO) biedt een maximale gegevenssnelheid van 1775 Mbps
– Ondersteuning voor Captive Portal en IEEE 802.1X-verificatie biedt beveiliging op ondernemingsniveau
– Ondersteunt standaard PoE + (802.3at) / externe voedingsadapter (meegeleverd)
– Door de eenvoudige configuratie kunt u snel een gast- en werknemersnetwerk instellen
– Ondersteunt NebulaFlex-technologie om te wisselen tussen standalone en licentievrije Nebula Cloud beheer

Echte wifi 6 met volledige OFDMA-ondersteuning
De NWA90AX ondersteunt zowel 2,4 GHz- als 5Ghz-frequenties waarmee u kunt genieten van het beste wat WiFi 6 te bieden heeft, zoals hogere snelheden, zelfs in omgevingen met hoge dichtheid, een groter bereik van uw draadloze netwerk, hogere capaciteit voor IoT-implementaties en nog meer.

Het WiFi 6 (11ax)-product voor kleine bedrijven
De Zyxel NWA90AX is de juiste WiFi 6 AP keuze voor eigenaren van kleine bedrijven die willen upgraden naar WiFi 6 tegen een betaalbare prijs zonder ingewikkelde configuratie.
Veilige wifi-authenticatie om bedrijfsnetwerken te beschermen
Met de ondersteuning van Captive Portal en IEEE802.1x-authenticatie biedt de NWA90AX niet alleen kleine bedrijven of thuisgebruikers de beveiliging op bedrijfsniveau om hun bedrijfsnetwerken te beschermen, maar ook de flexibele mogelijkheid om de login voor het draadloze netwerkgebruik aan te passen voor marketing en bedrijfsherkenning.

Eenvoudig installeren. Eenvoudig configureren.
Geen netwerkexpertise vereist – de NWA90AX kan eenvoudig door iedereen worden geïnstalleerd en geconfigureerd. Perfect voor kleine hotels, coffeeshops, thuiskantoren of boetieks/winkels. Het ondersteunt zowel de lokale webinterface als Nebula Cloud netwerkbeheer Door de eenvoudige installatie kunt u het AP snel met slechts een paar klikken configureren, waardoor het supereenvoudig is om zelf een gast- en werknemersnetwerk op te zetten en in een mum van tijd te genieten van de ultrasnelle wifi 6-snelheden.

Stabiliteit en duurzaamheid op enterprise-niveau gegarandeerd door het beste thermische ontwerp in zijn klasse
In tegenstelling tot SMB zijn AP’s meestal gericht op plafond montage en zijn consumenten-AP’s/routers desktop-ontwerpen. De ontwerpen van de warmteafvoer past daarbij. De Zyxel NWA90AX heeft thermische afvoer via de voor- en achterkant om te voorkomen dat de AP te warm wordt. Dit garandeert stabiliteit en verlengt de levensduur, waardoor de AP overal geplaatst kan worden: plafond, wand en desktop geven allemaal optimale prestaties.

Beheer het op uw manier!
De NWA90AX met NebulaFlex biedt u de flexibele beheerbaarheid om vrij te kiezen tussen het lokale GUI-beheer of onboarding naar onze supergemakkelijke Nebula Cloud beheerinterface, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over het vergeten van het IP-adres of account en wachtwoord. Met Nebula Cloud netwerken kunt u een breed scala aan producten configureren, bewaken en beheren, van toegangspunten, switches, beveiligingsfirewalls tot mobiele 5G/LTE-routers zonder de complexiteit van externe sitetoegang.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

2,4 GHz

Ja

5 GHz

Ja

GERELATEERDE PRODUCTEN