Samsung 43″ QLED 4K Smart TV Q67D (2024) – 0

Samsung 43″ QLED 4K Smart TV Q67D (2024)

Samsung 43″ QLED 4K Smart TV Q67D (2024)

653,50

Op voorraad: 3

Beschrijving

Ontdek de Samsung TV met Quantum Dot-technologie die zorgt voor een ongeëvenaarde beeldkwaliteit. Met 100% kleurvolume en meer dan een miljard levendige kleuren, biedt deze technologie adembenemende beelden bij elk helderheidsniveau. Dankzij 4K upscaling geniet je van je favoriete content in haarscherpe 4K-resolutie, terwijl Quantum HDR en HDR10+ zorgen voor meer contrast en diepere zwarttinten.

Het Samsung Tizen OS opent een wereld vol entertainment. Ontdek de nieuwste apps en gratis tv-kanalen met Samsung TV Plus en speel naadloos games via de cloud met Gaming Hub. Met de geïntegreerde SmartThings Hub bedien je eenvoudig je smartapparaten en krijg je met 3D Map View een overzicht van je smart home.

Het strakke AirSlim Design laat de TV naadloos opgaan in elke ruimte, terwijl de SolarCell Remote energie bespaart door op te laden met licht. De slimme Quantum Processor Lite 4K optimaliseert zowel beeld als geluid voor een nog intensere kijkervaring. Quantum HDR verbetert details en contrasten voor een levendig beeld, ondersteund door Dual LED achtergrondverlichting voor een verbeterd contrast.

De TV is ‘s werelds eerste door PANTONE gevalideerde TV, wat zorgt voor een authentieke kleurweergave. Dankzij functies als Motion Xcelerator en Auto Low Latency Mode (ALLM) geniet je van soepele beelden en direct reageren tijdens het gamen. De Game Bar biedt eenvoudig toegang tot je instellingen, zodat je altijd het meeste uit je games haalt.

Het geluid is net zo meeslepend als het beeld dankzij OTS Lite en Adaptive Sound, die zich aanpassen aan wat je kijkt. Met Multi View bekijk je meerdere contentbronnen tegelijk en met AI Energy Mode bespaar je energie door de helderheid aan te passen aan je omgeving.

Verbind je smart home naadloos met de ingebouwde SmartThings Hub en ontvang statusmeldingen van je apparaten direct op het TV-scherm. Of je nu kijkt, gamet of je huis beheert, deze Samsung TV tilt alles naar een hoger niveau met geavanceerde technologie, stijlvol design en intuïtieve bediening.

GERELATEERDE PRODUCTEN