Camerabeveiliging

Beveiligingscamera laten installeren

Van bezorgd naar ontzorgd met camerabewaking geïnstalleerd door onze ervaren monteurs

Ervaren opgeleide monteurs

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met het installeren van beveiligingscamera's

Binnen een week geïnstalleerd

Wij kunnen na akkoord in veel gevallen jouw nieuwe camerabewaking al binnen een week installeren

Gratis adviesgesprek

Een van onze cameraspecialisten komt bij je langs voor een gratis adviesgesprek

Camerabewaking

In een wereld waar veiligheid steeds belangrijker wordt, is camerabeveiliging een essentieel onderdeel geworden van het beschermen van zowel woningen als bedrijven.

Door gebruik te maken van een modern beveiligingscamera systeem van hoge kwaliteit geef je jezelf de kans om ongewenste situaties te herkennen, te achterhalen en te kunnen bewijzen.

Laat je de beveiligingscamera's door ons installeren, dan ben je er ook van verzekerd dat de installatie van het bewakingscamerasysteem professioneel is uitgevoerd. Bij het kiezen van de juiste camerabewaking is maatwerk essentieel. Iedere situatie vraagt om een andere aanpak, en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften.

Een groot voordeel van een beveiligingssysteem met complete installatie en montage is dat je zelf geen omkijken hebt naar het hele proces. Het boren van gaten, het leggen van kabels, het netjes wegwerken ervan, het afstellen van de camera's en zelfs het programmeren van de beveiligingscamera's wordt allemaal voor je gedaan.

Beveiligingscamera inclusief installatie en configuratie

Wij leveren onze bewakingscamerasystemen inclusief installatie en configuratie door onze eigen installateurs. Zij komen langs eerst langs voor een gratis adviesgesprek. Vervolgens wordt een afspraak gemaakt voor de installatie. Wij trekken de kabels en werken ze netjes weg, installeren de beveiligingscamera's en de recorder en stellen deze geheel naar wens voor jou in. Tot slot krijg je van onze specialist een uitleg over de werking van het camerasysteem en laat hij je zien hoe je de beelden kunt terugkijken op jouw computer en/of telefoon.

 

Wat is de beste beveiligingscamera voor mij?

Wij bepalen aan de hand van een adviesgesprek wat de beste beveiligingscamera is voor jouw specifieke situatie. Door de situatie in kaart te brengen en te bespreken wat jouw wensen zijn komen we snel uit op de juiste keuze voor het best passende bewakingscamera pakket inclusief volledige installatie en configuratie. 

Voor het maken van de keuze voor het type camera vergelijken wij uw wensen met de DORI-score van de camera. Die geeft aan in welke situaties de camera een object kan Detecteren, Observeren, Herkennen en Identificeren. Elke beveiligingscamera heeft zo'n DORI-score en niet elk model zal uitblinken op elk vlak óf alle vier de aspecten kunnen uitvoeren in elke situatie, zoals in de nacht of bij regen. 

Vaak kiezen wij voor beveiligingscamera's die binnen worden aangesloten voor een dome-camera en voor buitencamera's valt de keuze vaak op een turret-camera. 

In een dag klaar

Camera's snel en vakkundig geinstalleerd

We werken veilig

Onze monteurs zijn HCSA gecertificeerd

Adviesgesprek op locatie

Wij komen langs bij jou thuis of op kantoor voor gratis advies

Professionele monteurs

Onze monteurs werken netjes en zijn sociaal

Buitencamera's met goed nachtzicht laten installeren

Een beveiligingscamerasysteem geeft pas écht rust als je ook weet dat je kunt vertrouwen op de beelden die de bewakingscamera in de nacht maakt. De beste beveiligingscamera's bieden nu ook de mogelijkheid om volledig in het donker een perfect beeld in kleur weer te geven, waardoor je nooit meer met slechte beveiligingscamerabeelden zit. 

Camerabeelden op telefoon of pc terugkijken

Onze bewakingscamerasystemen worden standaard geleverd met software die geïnstalleerd kan worden op alle apparaten. Zowel Windows als MacOS computers én Android en iPhone smartphones worden ondersteund. Je kunt niet alleen actuele beelden bekijken, maar ook oudere beelden terughalen én exporteren. 

Na de installatie van het camerabeveiligingssysteem krijg je van onze camerainstallatiespecialist een uitgebreide uitleg over alle functies en laat hij jou de werking zien van de software en app. 

Betrouwbare opslag: NVR recorder voor weken aan beveiligingscamerabeelden

De NVR recorder is het hart van het beveiligingscamerasysteem. Hierop worden alle opgenomen beelden veilig opgeslagen. Afhankelijk van het aantal gekozen camera's, de gewenste kwaliteit van de opnames en de gekozen opslagcapaciteit van de recorder kan je tot wel twee maanden terugkijken. Raakt de opslag van de recorder vol, dan zal deze de oudste camerabeelden automatisch overschrijven. In de praktijk raden we aan om in ieder geval te kiezen voor een opslagtermijn van ten minste een week. Zo vis je bij een onopgemerkte situatie niet snel achter het net.

Veelgestelde vragen over camerabeveiligingssystemen

Er zijn verschillende soorten camerabeveiligingssystemen beschikbaar, waaronder bekabelde systemen, draadloze systemen, IP-camera’s, analoge camera’s, dome-camera’s, bullet-camera’s en PTZ-camera’s (Pan-Tilt-Zoom).

Enkele belangrijke voordelen zijn het vergroten van de veiligheid en beveiliging van je huis of bedrijfspand, het bieden van gemoedsrust, het afschrikken van potentiële indringers, en het verstrekken van bewijsmateriaal in geval van een incident

Bekabelde systemen vereisen fysieke bekabeling voor stroomvoorziening en gegevensoverdracht, terwijl draadloze systemen gebruikmaken van wifi of andere draadloze technologieën voor verbindingen.

Het aantal benodigde camera’s hangt af van de grootte en indeling van het terrein, de locatie van potentiële inbraakpunten en andere factoren. Over het algemeen wordt aanbevolen om camera’s te plaatsen op strategische locaties zoals de ingangen, achtertuin, parkeerplaats, en rondom waardevolle bezittingen.

Enkele belangrijke factoren zijn het zichtlijnen, verlichting, privacywetten, en bescherming tegen vandalisme en weersinvloeden.

Ja, afhankelijk van de locatie kunnen er wetten en voorschriften zijn met betrekking tot privacy, gegevensopslag en beveiligingscamera’s. Het is belangrijk om deze te controleren voordat je camera’s installeert.

De kosten variëren afhankelijk van factoren zoals het aantal camera’s, het type systemen, de kwaliteit van de camera’s en de installatiekosten. Een professionele beveiligingsadviseur kan een nauwkeurige schatting geven.

Enkele tips zijn regelmatige reiniging van de lenzen, het controleren van de verbindingen, het bijwerken van firmware, en het vervangen van batterijen indien nodig.

Dit hangt af van je technische vaardigheden en ervaring. Voor complexe installaties of voor diegenen die niet bekend zijn met elektrische bedrading, kan professionele hulp worden aanbevolen.

Enkele belangrijke functies zijn HD-resolutie, nachtzicht, bewegingsdetectie, tweewegs-audio, mobiele toegang, en opslagopties zoals cloudopslag of een DVR/NVR-systeem.

Wij geven u graag advies over de installatie van beveiligingscamera's

Heeft u nog vragen over beveiligingscamerasystemen of wilt u meer weten over de installatie van bewakingscamera's? Neem gerust contact met ons op per mail of telefoon of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder en komen met alle liefde bij u langs voor gratis advies op locatie

  • 0524523359
  • info@forcys.nl
  • Modem 2i
  •       7741MJ Coevorden
  • KVK: 04033993
  •       IBAN: NL92 INGB 0678842388
  •       7741MJ Coevorden
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

U heeft uiterlijk de volgende werkdag een reactie van ons

Wij helpen u graag verder met advies of ondersteuning voor alles met betrekking tot de installatie van beveiligingscamera's.

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.
Max. bestandsgrootte: 64 MB
0