ACT AC5610 toetsenbord Bluetooth QWERTZ Hongaars Wit – 0
ACT AC5610 toetsenbord Bluetooth QWERTZ Hongaars Wit – 0
ACT AC5600 toetsenbord Bluetooth QWERTY US International Wit – 3
ACT AC5610 toetsenbord Bluetooth QWERTZ Hongaars Wit – 2
ACT AC5600 toetsenbord Bluetooth QWERTY US International Wit – 1
ACT AC5600 toetsenbord Bluetooth QWERTY US International Wit – 2

ACT AC5610 toetsenbord Bluetooth QWERTZ Hongaars Wit

ACT AC5610 toetsenbord Bluetooth QWERTZ Hongaars Wit

19,50

Beschrijving

Ontdek de ACT AC5610 Bluetooth-toetsenbord, een stijlvol en compact toetsenbord voor zowel werk als ontspanning. Met een toetsenbordformaat van 75% biedt het een optimale balans tussen draagbaarheid en functionaliteit.

Het toetsenbord heeft een recht ontwerp en maakt gebruik van schaar-toetsschakelaars, wat resulteert in een comfortabele en responsieve typervaring. De QWERTZ-indeling is ideaal voor gebruikers die gewend zijn aan het Hongaarse toetsenbord.

Dankzij de Bluetooth-connectiviteit is dit toetsenbord draadloos en biedt het de vrijheid om verbinding te maken met verschillende apparaten, zoals laptops, tablets of smartphones. De witte kleur van het toetsenbord voegt een vleugje elegantie toe aan je setup.

Let op: Dit product heeft een Qwertz toetsenbord. Een Qwertz toetsenbord heeft een andere indeling dan het standaard Qwerty toetsenbord. Het grote verschil met een Qwerty toetsenbord is de omwisseling van de Z- en Y-toets. Een toetsenbord met een Qwertz indeling wordt met name in Duitsland gebruikt.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Aansluiting

Bluetooth

Inclusief muis

Nee

Kleur van het product

Wit

GERELATEERDE PRODUCTEN