Antec NE600G Zen power supply unit 600 W 24-pin ATX ATX Zwart

71.15

PSU Antec NE600G Zen 600 W ATX Zwart

Beschrijving

De Antec NE600G Zen power supply unit is een krachtige en efficiënte voeding voor jouw computer. Met een vermogen van 600 W is deze voeding geschikt voor systemen met hogere stroombehoeften, zoals gaming-pc’s of professionele workstations.

Net als de NE500G is deze voeding gecertificeerd voor 80 PLUS Gold efficiëntie, waardoor het minimaal 90% van de ingevoerde stroom in bruikbare stroom omzet en energiekosten bespaart. Het heeft ook een actieve PFC-functie voor een betere stroomkwaliteit en minder CO2-uitstoot.

De voeding is uitgerust met een stille 120 mm ventilator die automatisch aan- en uitschakelt afhankelijk van de temperatuur van de voeding, en een stevige metalen behuizing voor een betere koeling en bescherming van de interne onderdelen.

De Antec NE600G Zen power supply unit heeft ook een aantal veiligheidsfuncties zoals overspannings-, kortsluiting- en overstroombeveiliging om jouw systeem te beschermen tegen schade. Het is ook compatibel met de meeste ATX-moederborden en heeft een breed scala aan aansluitingen voor jouw componenten.

Extra informatie

Vormfactor

ATX

Totaal vermogen

600

Related Products

Featured Products

Best Selling Products