Asrock Challenger Intel Arc A380 ITX 6GB OC GDDR6 – 0
Asrock Challenger Intel Arc A380 ITX 6GB OC GDDR6 – 0
Asrock Challenger Intel Arc A380 ITX 6GB OC GDDR6 – 1
Asrock Challenger Intel Arc A380 ITX 6GB OC GDDR6 – 2
Asrock Challenger Intel Arc A380 ITX 6GB OC GDDR6 – 3
Asrock Challenger Intel Arc A380 ITX 6GB OC GDDR6 – 4

Asrock Challenger Intel Arc A380 ITX 6GB OC GDDR6

VGA Asrock Challenger Intel Arc A380 ITX 6GB OC GDDR6

146,50

Beschrijving

Eén ventilator die sterke koelprestaties levert en ervoor zorgt dat jouw gaming rig koel blijft. Het is geoptimaliseerd voor het leveren van een uitstekende game-ervaring met een stijlvol en gestroomlijnd ontwerp.

Ontworpen voor verbeterde luchtstroom. ASRock’s aangepaste Striped Axial Fan levert een verbeterde luchtstroom om de koeling te optimaliseren, niet alleen door de streepstructuur op elk ventilatorblad, maar ook door het polijstoppervlak aan de onderkant.

De ventilator draait wanneer de temperatuur hoog wordt voor optimale koeling, en stopt wanneer de temperatuur laag wordt voor volledige stilte.

Nano thermische pasta elimineert de gaten in het contactgebied om de warmteoverdracht en thermische efficiëntie te maximaliseren.

ASRock gebruikt een nauwkeurig schroefkoppel bij het assembleren van zijn grafische kaarten om de montagedruk van de koeler te optimaliseren om de thermische efficiëntie te verbeteren en tegelijkertijd schade aan de GPU-matrijs te voorkomen.

Dr.MOS is de geïntegreerde power stage oplossing die geoptimaliseerd is voor synchrone buck-set down voltage toepassingen! Het levert op intelligente wijze een hogere stroom en drijft tot 50A continue stroom voor elke fase, waardoor een beter thermisch resultaat en superieure prestaties worden verkregen.

Vergeleken met traditionele smoorspoelen, maken ASRock’s premium 100A power smoorspoelen de verzadigingsstroom effectief tot drie keer beter, waardoor de grafische kaart een verbeterde en verbeterde Vcore spanning krijgt.

Een nieuw mysterieus matzwart en koper kleurenschema om de prestigieuze componenten op ASRock’s high-end grafische kaart te evenaren.

High Density Glass Fabric PCB ontwerp dat de gaten tussen de PCB lagen vermindert om de grafische kaart te beschermen tegen elektrische kortsluiting veroorzaakt door vochtigheid.

Kan niet alleen overweg met 4K graphics, maar ondersteunt ook de volgende generatie 8K video-uitvoer voor de ultieme visuele ervaring.

Deze grafische kaart beschikt over PCI® Express 4.0 ondersteuning, met een doorvoer van 16 GT/s en maakt twee keer de bandbreedte mogelijk in vergelijking met PCI® Express 3.0. Maak je klaar voor de volgende generatie pc-games.

Verbeter jouw creatie en gaming met de eerste AV1-hardwarecodering en AI-verbeterde XeSS-upscaling.

Versnel jouw productiviteit met de meest uitgebreide mediamogelijkheden binnen handbereik met de eerste AV1-hardwarecodering en AI-versnelde contentcreatie.

Til je game-ervaring naar een hoger niveau met Xe Super Sampling (XeSS), Intels AI-verbeterde upscaling-technologie, voor meer prestaties en vloeiend gamen op populaire titels.
Ondersteuning voor DirectX12 Ultimate tilt je gaming naar een nieuw niveau van realisme met de nieuwste grafische technologieën zoals ray tracing, variabele rate shading, mesh shading en sampler feedback – de basis voor next-gen gaming.

Verfijn je game-ervaring met Intel® Arc™ Control in een intuïtieve en moderne lay-out. Ontvang naadloze driver updates en optimaliseer veel van je favoriete games.

Verbeter je creatie, gaming en streaming ervaringen met Intel® Deep Link Technology functies door Intel® Core™ processoren te combineren met Intel® Arc™ graphics.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Grafische geheugen

6

Grafische processor familie

Intel

GERELATEERDE PRODUCTEN