Asrock X670E TAICHI AMD X670 Socket AM5 Verlengd ATX

600.15

MB Asrock X670E TAICHI AMD AM5 Verlengd ATX

Beschrijving

De Asrock X670E Taichi is een krachtig moederbord dat geschikt is voor high-performance desktopsystemen. Met ondersteuning voor AMD Ryzen 5 5th Gen, Ryzen 7 5th Gen en Ryzen 9 5th Gen processoren, biedt dit moederbord voldoende rekenkracht voor veeleisende taken.

Met DDR5-SDRAM-ondersteuning en vier DIMM-slots, kun je tot 128 GB aan geheugen installeren, wat zorgt voor soepele multitasking en probleemloze applicatiewerking.

Het moederbord biedt snelle opslagmogelijkheden met M.2 en SATA III-interfaces, waardoor je zowel HDD’s als SSD’s kunt aansluiten. Bovendien beschikt het over een 2.5 Gigabit Ethernet-interface en een Killer E3100G LAN-controller voor razendsnelle netwerkverbindingen.

Met ondersteuning voor Wi-Fi 6E (802.11ax) ben je verzekerd van draadloze connectiviteit van topkwaliteit.

Dit moederbord heeft een verlengd ATX-formaat en is geschikt voor veeleisende gebruikers die op zoek zijn naar prestaties en uitbreidingsmogelijkheden.

Of je nu een gaming-pc bouwt of een krachtige werkstation wilt samenstellen, de Asrock X670E Taichi biedt de nodige functies om aan je behoeften te voldoen. Een uitstekende keuze voor high-end systemen.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Moederbord form factor

Extended ATX

Processor socket

Socket AM5

Chipset moederbord

AMD X670

Wi-Fi

Ja

M.2-kaartsleuf (opslag)

Ja

Maximum intern geheugen

128

Aantal geheugenslots

4

Aantal SATA III connectors

4

Aantal M.2 (M) slots

1

Geheugenslot type

DIMM

Ondersteunde geheugentype

DDR5-SDRAM

Ondersteunde geheugenkloksnelheid (max)

7800

Related Products

Featured Products

Best Selling Products