Asrock Z790M PG Lightning/D4 Intel Z790 LGA 1700 micro ATX

182.75

MB Asrock Z790M PG Lightning/D4 Intel LGA 1700 micro ATX

Beschrijving

De Asrock Z790M PG Lightning/D4 is een krachtig micro ATX-moederbord dat is ontworpen om te voldoen aan de eisen van serieuze pc-gebruikers. Met zijn LGA 1700-processorsocket is dit moederbord compatibel met Intel® Core™ i5, i7 en i9-processors, waardoor je een breed scala aan rekenkracht tot je beschikking hebt.

Dit moederbord biedt ondersteuning voor DDR4-SDRAM-geheugen met DIMM-geheugenslots, wat zorgt voor soepele en responsieve prestaties, zelfs bij veeleisende taken. Met een maximale geheugencapaciteit van 128 GB heb je voldoende ruimte voor multitasking en geheugenintensieve applicaties.

Voor opslagmogelijkheden zijn zowel M.2- als SATA III-interfaces beschikbaar, waardoor je zowel HDD’s als SSD’s kunt aansluiten. Hierdoor kun je jouw systeem configureren voor snel opstarten en snelle gegevensoverdracht. Hoewel dit moederbord geen ondersteuning biedt voor RAID-configuraties, is het nog steeds capabel voor betrouwbare gegevensopslag.

Het moederbord is uitgerust met Gigabit Ethernet-connectiviteit via de Intel® I219-V LAN-controller, waardoor je kunt vertrouwen op een stabiele en snelle netwerkverbinding voor online gaming, streaming en meer.

De Asrock Z790M PG Lightning/D4 is een ideale keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een compact moederbord met krachtige prestaties en uitstekende connectiviteitsopties. Het micro ATX-formaat maakt het geschikt voor compacte pc-behuizingen zonder concessies te doen aan prestaties.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Moederbord form factor

Micro ATX

Processor socket

LGA 1700

Chipset moederbord

Intel Z790

Wi-Fi

Nee

M.2-kaartsleuf (opslag)

Ja

Maximum intern geheugen

128

Aantal geheugenslots

4

Aantal SATA III connectors

4

Aantal M.2 (M) slots

1

Geheugenslot type

DIMM

Ondersteunde geheugentype

DDR4-SDRAM

Ondersteunde geheugenkloksnelheid (max)

5333

Related Products

Featured Products

Best Selling Products