ASUS RP-AC53 433 Mbit/s Wit – 0
ASUS RP-AC53 433 Mbit/s Wit – 0

ASUS RP-AC53 433 Mbit/s Wit RENEWED

ASUS RP-AC53 WLAN toegangspunt 433 Mbit/s Wit

35,25

Beschrijving

Snellere Wi-Fi die verder gaat! De RP-AC53 draadloze repeater heeft krachtige externe antennes die helpen om Wi-Fi dode zones te elimineren en de dekking van elke bestaande draadloze router te verbeteren. Het werkt als een range booster, wat betekent dat het draadloos netwerken kan uitbreiden naar elke hoek van jouw huis – zelfs naar die moeilijke, moeilijk te bereiken plekken. Met razendsnelle 802.11ac-snelheden tot 733Mbps is de RP-AC53 ideaal voor het uitbreiden van jouw bestaande 802.11ac Wi-Fi-netwerk, waardoor je overal betrouwbare high-speed internetdekking krijgt voor apparaten zoals laptops, tablets, smartphones, gameconsoles en smart TV’s.

De ASUS Extender App is de eenvoudige en intuïtieve manier om jouw ASUS-repeater in te stellen. Met slechts een paar tikken kun je eenvoudig de inloggegevens van jouw router overbrengen naar de repeater, en er zijn eenvoudige instructies om je te helpen de ideale locatie voor de RP-AC53 te vinden. Het is allemaal PC-vrij en beschikbaar in jouw hand!

Het instellen van jouw RP-AC53 draadloze repeater vereist geen geknoei met schijven, of zelfs een muis en toetsenbord. De ASUS Extender app is een eenvoudige en intuïtieve manier om de RP-AC53 in te stellen, maar als je dat liever doet kun je de WPS-knoppen op de RP-AC53 en jouw router gebruiken voor directe automatische setup. Geoptimaliseerde prestaties zijn verzekerd voor een naadloze en soepele internetervaring. Voor geavanceerde instellingen kun je de RP-AC53 via een netwerkkabel aansluiten op een PC en direct toegang krijgen tot het webgebaseerde configuratiemenu.

Voor de beste prestaties moet de RP-AC53 zich binnen het bereik van een sterk en stabiel routersignaal bevinden, en geplaatst worden tussen de router en de locatie waar je betere draadloze dekking nodig heeft – je kunt dit eenvoudig controleren met behulp van de signaalsterkte LED op het voorpaneel.

De RP-AC53 heeft drie handige modi om hem nog flexibeler te maken. Naast een repeater kan deze ook werken als draadloos access point (AP) of als media bridge. In AP-modus kan de RP-AC53 worden aangesloten op elk bekabeld LAN – bijvoorbeeld de internetverbinding van een hotel – om een persoonlijke Wi-Fi hotspot te creëren, zodat de internetverbinding toegankelijk is voor laptops, telefoons of andere Wi-Fi apparaten.

In Media Bridge-modus kan het worden aangesloten op elk Ethernet-compatibel apparaat – zoals een smart TV, multimediaspeler, gameconsole of pc – om het Wi-Fi-mogelijkheden te geven. Het is een geweldige manier om de kabelwarboel te verminderen!

De handige AC-doorvoeraansluiting houdt het stopcontact vrij wanneer je de RP-AC53 aansluit, zodat je geen stopcontact hoeft op te offeren!

Vergeet niet om de firmware van jouw apparaat altijd up-to-date te houden, zodat je kunt profiteren van de allerlaatste service- en beveiligingsverbeteringen – en de beste .De RP-AC53 heeft drie handige modi om hem nog flexibeler te maken. Naast een repeater kan de RP-AC53 ook werken als draadloos access point (AP) of als media bridge. In AP-modus kan de RP-AC53 worden aangesloten op elk bekabeld LAN – bijvoorbeeld de internetverbinding van een hotel – om een persoonlijke Wi-Fi hotspot te creëren, zodat de internetverbinding toegankelijk is voor laptops, telefoons of andere Wi-Fi apparaten.

In Media Bridge-modus kan het worden aangesloten op elk Ethernet-compatibel apparaat – zoals een smart TV, multimediaspeler, gameconsole of pc – om het Wi-Fi-mogelijkheden te geven. Het is een geweldige manier om de kabelwarboel te verminderen!

De handige AC-doorvoeraansluiting houdt het stopcontact vrij wanneer je de RP-AC53 aansluit, zodat je geen stopcontact hoeft op te offeren!

Vergeet niet om de firmware van jouw apparaat altijd up-to-date te houden, zodat je kunt profiteren van de allerlaatste service- en beveiligingsverbeteringen – en nieuwe functies krijgt.

Dit betreft een renewed model. Dit zijn producten in 100% nieuwstaat qua uiterlijk maar door leeftijd of verpakking niet als nieuw meer te verkopen. Deze producten hebben zelf dus geen gebruikssporen.

Extra informatie

2,4 GHz

Ja

5 GHz

Ja

GERELATEERDE PRODUCTEN