ASUS ZenWiFi AX (XT8) draadloze router Gigabit Ethernet Tri-band (2.4 GHz / 5 GHz / 5 GHz) Zwart

234.50

ASUS ZenWiFi AX (XT8) draadloze router Gigabit Ethernet Tri-

Beschrijving

De ASUS ZenWiFi AX (XT8) is een krachtige tri-band router die zorgt voor snelle en betrouwbare wifi-connectiviteit in je hele huis. Met zijn geavanceerde functies en ondersteuning voor Wi-Fi 6 (802.11ax) biedt deze router ongeëvenaarde snelheden en prestaties voor een naadloze internetervaring.

Met tri-band wifi-functionaliteit biedt de ZenWiFi AX (XT8) zowel een 2.4 GHz- als twee 5 GHz-wifi-banden. Hierdoor kun je genieten van een hoge draadloze snelheid en betrouwbare verbindingen voor al je apparaten, zonder vertragingen of onderbrekingen. Of je nu wilt streamen, gamen, videoconferenties wilt houden of gewoon wilt surfen op het web, deze router levert optimale prestaties.

Met ondersteuning voor Wi-Fi 6 (802.11ax) profiteer je van snelheden tot 6600 Mbit/s, wat resulteert in ultrasnelle draadloze verbindingen en de mogelijkheid om gelijktijdig meerdere apparaten te ondersteunen. Dit zorgt voor soepele streaming, vloeiende online gaming en snelle downloads, zelfs in drukke netwerkomgevingen.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

WLAN gegevensoverdrachtsnelheid (max)

6600

Wifi-band

Tri-band (2.4 GHz / 5 GHz / 5 GHz)

Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden

10, 100, 1000

Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten

3

Related Products

Featured Products

Best Selling Products