be quiet! Pure Base 500DX Midi Tower Wit

104.50

CASE Be quiet! Pure Base 500DX Midi Tower Wit

Beschrijving

De be quiet! Pure Base 500DX Midi Tower Wit is een veelzijdige behuizing die elegantie, functionaliteit en krachtige prestaties combineert. Met zijn strakke witte design, ruime interieur en geavanceerde koelingsmogelijkheden is deze behuizing ideaal voor enthousiaste pc-gebruikers die op zoek zijn naar een hoogwaardige behuizing.

Het witte design van de Pure Base 500DX straalt eenvoud en stijl uit, waardoor het een tijdloze toevoeging is aan elke setup. Het minimalistische ontwerp past perfect bij zowel professionele omgevingen als gaming-opstellingen, en geeft een strakke uitstraling aan je systeem.

De behuizing biedt voldoende ruimte en flexibiliteit voor het bouwen van je droom-pc. Met ondersteuning voor ATX- en PS2-stroomvoorzieningen en de mogelijkheid om zowel 2,5-inch als 3,5-inch HDD’s te installeren, kun je moeiteloos je gewenste componenten en opslagoplossingen integreren.

De be quiet! Pure Base 500DX wordt geleverd met een vooraf geïnstalleerde 140 mm ventilatoren aan de voorkant, zijkant en achterkant die zorgen voor een efficiënte luchtstroom en optimale koeling van je systeem. Bovendien kun je extra ventilatoren installeren.

De behuizing is ontworpen met aandacht voor geluidsdemping en beschikt over geluiddempende materialen die trillingen en geluidsoverdracht minimaliseren. Hierdoor geniet je van een stille werkomgeving en ongestoord gamen.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Vormfactor

Midi Tower

Supported motherboard form factors

ATX, Micro ATX, Mini-ATX

Vermogenstoevoer inclusief

Nee

Moederbord eATX

Nee

Moederbord ATX

Ja

Moederbord Micro ATX

Ja

Vermogen interne voeding

GERELATEERDE PRODUCTEN