be quiet! Straight Power 12 power supply unit 750 W 20+4 pin ATX ATX Zwart

167.50

PSU be quiet! Straight Power 12 750 W 20+4 pin ATX ATX Zwart

Beschrijving

Maak kennis met de BN336 be quiet! Straight Power 12, een voedingseenheid die topprestaties levert voor jouw pc. Met een totaal vermogen van 750 W en een piekvermogen van 820 W is deze voeding krachtig genoeg om zelfs de meest veeleisende pc-configuraties van stroom te voorzien.

De voeding is ontworpen met het oog op efficiëntie en betrouwbaarheid. Met een 80 PLUS Platinum-certificering ben je verzekerd van een energiezuinige werking, wat niet alleen goed is voor je portemonnee maar ook voor het milieu.

De BN336 wordt geleverd met een reeks handige kabels, waaronder een CPU-kabel en meerdere SATA-stroomkabels van verschillende lengtes, zodat je gemakkelijk al je componenten kunt aansluiten.

Met actieve koeling en een ventilatordiameter van 13,5 cm blijft je systeem koel en stabiel, zelfs tijdens intensieve taken of gaming-sessies.

Of je nu een high-end gaming-pc bouwt of een krachtige werkstationconfiguratie samenstelt, de BN336 be quiet! Straight Power 12 biedt de stroom en betrouwbaarheid die je nodig hebt om je systeem soepel te laten draaien. Met een strak zwart ontwerp past hij bovendien perfect in elke pc-behuizing.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Totaal vermogen

750

Vormfactor

ATX

GERELATEERDE PRODUCTEN