Case Cooler Master Cosmos C700P Full Tower Zwart

433.75

Case Cooler Master Cosmos C700P Full Tower Zwart

Beschrijving

De COSMOS C700P Black Edition gaat verder dan de matzwarte coating en bestaat uit interne en externe verbeteringen ten opzichte van het origineel. De PSU Shroud, platte radiatorbeugels, fijnmazige panelen, kabelafdekkingssysteem en een extra achterpaneel zijn allemaal opgenomen om de modulaire oorsprong van de COSMOS te bevorderen.

Terwijl de panelen en staven een zwart thema vertonen, heeft het gebogen geharde glas een lichtere tint in vergelijking met het origineel.

Het verhogen van de Bar(s) in de COSMOS C700P Black Edition betekent meer out-of-the-box onderdelen om een out-of-this-world rig te bouwen.

Gebogen zijpaneel van gehard glas – Een licht getint zijpaneel van gehard glas, met twee gebogen randen, biedt een breed zicht op de systeemopbouw.

Bedien het RGB-verlichtingssysteem vanaf het I/O-paneel aan de voorkant door te schakelen tussen verlichtingsmodi of door het verlichtingssysteem te synchroniseren met het moederbord.

Uitgebreide connectiviteit – Het geavanceerde I/O-paneel is voorzien van een USB 3.1 (Gen 2) Type-C poort, vier extra USB 3.0-poorten, een ventilatorsnelheidsregelknop en een RGB-regelknop.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Vormfactor

Full Tower

Supported motherboard form factors

ATX, Micro ATX, Mini-ITX

Vermogenstoevoer inclusief

Nee

Moederbord eATX

Nee

Moederbord ATX

Ja

Moederbord Micro ATX

Ja

Vermogen interne voeding

GERELATEERDE PRODUCTEN