Cooler Master MasterBox TD500 Mesh Midi Tower Zwart

111.15

Case Cooler Master MasterBox TD500 Mesh Midi Tower Zwart

Beschrijving

Drie vooraf geïnstalleerde ARGB fans overspoelen het systeem met luchtstroom en verlichting, waarbij het unieke effect van ARGB door het Crystalline Tempered Glass wordt gedemonstreerd.

Elk element van het ontwerp is met precisie ontworpen om naast de esthetiek de prestaties en kwaliteit te maximaliseren, waarbij de huidige grenzen van verlichting en koeling worden overschreden.

Gemaakt van Cooler Master’s Fine Mesh technologie, Polygonal Mesh heeft een driedimensionale contour en biedt tegelijkertijd een onbelemmerde luchtstroom en stoffiltering.

Een kristalvormig ontwerp overspant de randen van het zijpaneel van gehard glas, met precisie ontworpen voor zowel sterkte als esthetiek, en verhoogt de interactie tussen het ontwerp en de systeemverlichting.

Ondersteuning voor maximaal een 410mm videokaart, een 165mm CPU-koeler en maximaal een 180mm PSU in de lengte biedt ruimte voor upgrades om voorop te blijven lopen.

De controller wordt geleverd met 14 verlichtingspresets om volledig gebruik te maken van de adresseerbare LED’s in het systeem en kan ook volledig worden uitgeschakeld door lang op de knop te drukken.

GERELATEERDE PRODUCTEN