Corsair Vengeance LPX geheugenmodule 16 GB 2 x 8 GB DDR4 3200 MHz

52.75

Mem Corsair 16GB ( 2 x 8GB ) / DDR4 / 3200MHz

Beschrijving

Vengeance LPX-geheugen is ontworpen voor high-performance overklokken. De heatspreader is gemaakt van puur aluminium voor snellere warmteafvoer, en het achtlaagse PCB helpt de warmte te beheren en biedt superieure overklokmogelijkheden. Elk IC is individueel gescreend op prestatiepotentieel.

De DDR4 vormfactor is geoptimaliseerd voor de nieuwste Intel 100 Series moederborden en biedt hogere frequenties, grotere bandbreedte en een lager stroomverbruik dan DDR3 modules. Vengeance LPX DDR4-modules zijn getest op compatibiliteit met 100-serie moederborden voor betrouwbare snelle prestaties. Er is XMP 2.0 ondersteuning voor probleemloos automatisch overklokken.

Elke Vengeance LPX-module is opgebouwd uit een achtlaags PCB en sterk afgeschermde geheugen-IC’s. De efficiënte heat spreader zorgt voor effectieve koeling om het overklokpotentieel te verbeteren.

De heat spreader zorgt er niet alleen voor dat de Vengeance LPX beter draait… de agressieve maar verfijnde vormfactor ziet er geweldig uit in showcase systemen.

Intel 100 Series moederborden ondersteunen de nieuwe XMP 2.0 standaard, en Vengeance LPX DRAM ook. Zet het aan, en het zal zich automatisch aanpassen aan de snelste veilige snelheid voor jouw Vengeance LPX kit. Je krijgt verbazingwekkende, betrouwbare prestaties zonder lockups.

Extra informatie

Intern geheugentype

DDR4

Intern geheugen

16

Op voorraad

Nee

Kloksnelheid geheugen

3200

Component voor

PC/server

Geheugen formfactor

DIMM

GERELATEERDE PRODUCTEN