Gigabyte B550M AORUS ELITE AMD B550 Socket AM4 micro ATX

113.15

MB Gigabyte B550M AORUS ELITE AMD B550 AM4 micro ATX

Beschrijving

De Gigabyte B550M AORUS ELITE is een krachtig micro-ATX-moederbord dat speciaal is ontworpen voor AMD-processors. Met zijn Socket AM4-processorsocket is dit moederbord compatibel met 3rd Generation AMD Ryzen™ 3, 3rd Generation AMD Ryzen 5, 3rd Generation AMD Ryzen™ 7 en 3rd Generation AMD Ryzen™ 9-processors, waardoor je kunt genieten van indrukwekkende prestaties.

Dit moederbord ondersteunt DDR4-SDRAM-geheugen met DIMM-geheugenslots, wat zorgt voor snelle en responsieve systeemprestaties. Met een maximale geheugencapaciteit van 128 GB heb je ruimte genoeg voor veeleisende multitasking en geheugenintensieve applicaties.

Voor opslagmogelijkheden biedt de Gigabyte B550M AORUS ELITE SATA III-interfaces, waarmee je zowel HDD’s als SSD’s kunt aansluiten. Dit maakt het mogelijk om je systeem te configureren voor snelle gegevensoverdracht en opslag met hoge capaciteit. Bovendien biedt de ondersteuning voor RAID-configuraties (RAID 0, 1, 10) extra beveiliging en prestatieoptimalisatie voor je opslagsystemen.

Dit moederbord heeft ook een geïntegreerde grafische adapter met een maximumgeheugen van 16000 MB en ondersteuning voor een maximale resolutie van 4096 x 2160 pixels. Hierdoor kun je genieten van scherpe beelden en video’s, zelfs zonder een aparte grafische kaart.

Voor connectiviteit biedt de Gigabyte B550M AORUS ELITE Gigabit Ethernet-connectiviteit, wat zorgt voor betrouwbare netwerkprestaties.

Dit moederbord is een uitstekende keuze voor gebruikers die een compacte en krachtige basis zoeken voor hun AMD-gebaseerde systeem.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Moederbord form factor

Micro ATX

Processor socket

Socket AM4

Chipset moederbord

AMD B550

Wi-Fi

Nee

M.2-kaartsleuf (opslag)

Ja

Maximum intern geheugen

128

Aantal geheugenslots

4

Aantal SATA III connectors

4

Aantal M.2 (M) slots

2

Geheugenslot type

DIMM

Ondersteunde geheugentype

DDR4-SDRAM

Ondersteunde geheugenkloksnelheid (max)

4733

GERELATEERDE PRODUCTEN