Intel NUC 10 Performance UCFF Zwart BGA 1528 i3-10110U 2,1 GHz

396.50

Intel NUC 10 Performance UCFF Zwart BGA 1528 i3-10110U 2,1 G

Beschrijving

De Intel NUC 10 Performance is een krachtige UCFF (Ultra Compact Form Factor) Mini PC barebone die optimale prestaties levert in een compact en stijlvol ontwerp. Met zijn zwarte behuizing en de betrouwbare i3-10110U processor van Intel, biedt deze mini PC een uitstekende balans tussen prestaties en efficiëntie.

Deze Intel NUC 10 Performance is ontworpen met het UCFF-formaat, waardoor het een minimale ruimte inneemt op je bureau. Het is ideaal voor gebruikers die een krachtige desktopervaring willen zonder concessies te doen aan de ruimte-efficiëntie.

De NUC10I3FNHN2 maakt gebruik van de BGA 1528 processor socket, wat zorgt voor een stabiele en betrouwbare prestatie. Met ondersteuning voor DDR4-SDRAM en twee geheugenslots, kun je het interne geheugen uitbreiden tot maar liefst 64 GB. Dit geeft je voldoende geheugencapaciteit om te multitasken, grafische intensieve taken uit te voeren en soepel te werken met veeleisende applicaties.

Deze Intel NUC biedt ondersteuning voor zowel HDD- als SSD-opslagdrives, waardoor je kunt kiezen voor de opslagoplossing die het beste bij je behoeften past. Bovendien ondersteunt de NUC10 Performance verschillende soorten RAID-configuraties, zoals RAID 0 en RAID 1, waardoor je de flexibiliteit hebt om je gegevens te beheren en te beveiligen op een manier die voor jou het beste werkt.

Met een Ethernet LAN (RJ-45)-poort biedt de NUC10 Performance de mogelijkheid om een bedrade internetverbinding tot stand te brengen voor een betrouwbare en stabiele netwerkervaring. Daarnaast ondersteunt deze mini PC ook de nieuwste Wi-Fi 6 (802.11ax) standaard, waardoor je kunt profiteren van ultrasnelle draadloze connectiviteit en hogere doorvoersnelheden.

Extra informatie

Processormodel

I3-10110U

GERELATEERDE PRODUCTEN