Intel NUC 11 Pro UCFF Zwart i7-1165G7

874.99

Intel NUC 11 Pro UCFF Zwart i7-1165G7

Beschrijving

De Intel NUC 11 Pro UCFF i7-1165G7 is een krachtige UCFF (Ultra Compact Form Factor) mini-pc barebone die speciaal is ontworpen voor professioneel gebruik. Met zijn compacte zwarte behuizing, geavanceerde prestaties en uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden biedt deze NUC de betrouwbaarheid en flexibiliteit die nodig zijn voor veeleisende zakelijke toepassingen.

De NUC 11 Pro ondersteunt DDR4-SDRAM-geheugen, met 2 geheugenslots die maximaal 64 GB intern geheugen kunnen bevatten. Dit stelt je in staat om je systeem te voorzien van voldoende geheugencapaciteit voor multitasking, het uitvoeren van meerdere veeleisende applicaties en het verwerken van grote datasets met gemak.

Wat betreft opslag biedt de NUC 11 Pro ondersteuning voor zowel HDD’s als SSD’s. Met de M.2 en SATA III opslag schijf-interface kun je profiteren van snelle gegevensoverdracht en een flexibele opslagconfiguratie creëren. Dit geeft je de mogelijkheid om bestanden, documenten en programma’s efficiënt op te slaan en te beheren.

De mini-pc beschikt over een Ethernet LAN (RJ-45)-poort, waarmee je een betrouwbare bedrade netwerkverbinding kunt tot stand brengen. Daarnaast ondersteunt de NUC 11 Pro Wi-Fi 6 (802.11ax), de nieuwste Wi-Fi-standaard, waardoor je kunt profiteren van razendsnelle draadloze connectiviteit en een stabiele internetverbinding.

De Intel NUC 11 Pro is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionele gebruikers die streven naar krachtige prestaties en betrouwbaarheid. Of je nu een geavanceerde werkstationconfiguratie wilt creëren, een krachtige kantooromgeving wilt opzetten of complexe berekeningen wilt uitvoeren, deze NUC biedt de juiste combinatie van prestaties en veelzijdigheid. Met zijn strakke zwarte ontwerp past hij naadloos in elke professionele omgeving.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Processormodel

I7-1165G7

GERELATEERDE PRODUCTEN