Intel NUC NUC10i5FNHN UCFF Zwart i5-10210U 1,6 GHz

529.99

Intel NUC BXNUC10I5FNHN i5-10210U m.2 / 2.5 inch / Black

Beschrijving

De Intel NUC NUC10i5FNHN is een krachtige UCFF (Ultra Compact Form Factor) Mini PC barebone die een uitstekende combinatie biedt van prestaties en veelzijdigheid. Met zijn compacte zwarte behuizing en de betrouwbare i5-10210U processor van Intel, levert deze mini PC de kracht die je nodig hebt voor zowel professioneel gebruik als entertainment.

De UCFF-behuizing van de NUC10i5FNHN is ontworpen om weinig ruimte in te nemen op je bureau, terwijl het tegelijkertijd indrukwekkende prestaties biedt. Met de krachtige i5-10210U processor van Intel ben je verzekerd van snelle en responsieve prestaties, of je nu werkt aan complexe taken, multimedia-content creëert of geniet van entertainment.

Deze Intel NUC ondersteunt DDR4-SDRAM en biedt twee geheugenslots, waardoor je het interne geheugen kunt uitbreiden tot maar liefst 64 GB. Dit geeft je ruim voldoende geheugencapaciteit om soepel te werken met veeleisende applicaties, meerdere taken gelijktijdig uit te voeren en probleemloos te multitasken.

Met ondersteuning voor zowel HDD- als SSD-opslagdrives biedt de NUC10i5FNHN je flexibiliteit bij het kiezen van je opslagoplossing. De M.2 en SATA III interfaces maken een snelle gegevensoverdracht en een verbeterde systeemprestatie mogelijk. Bovendien ondersteunt deze mini PC verschillende soorten RAID-configuraties, waaronder RAID 0 en RAID 1, zodat je je gegevens op een efficiënte en veilige manier kunt beheren.

Met een Ethernet LAN (RJ-45)-poort kun je eenvoudig een bedrade internetverbinding tot stand brengen voor een betrouwbare en stabiele netwerkverbinding. Daarnaast ondersteunt de NUC10i5FNHN ook de nieuwste Wi-Fi 6 (802.11ax) standaard, waardoor je kunt genieten van ultrasnelle draadloze connectiviteit en hogere doorvoersnelheden. Met Bluetooth-versie 5.2 kun je ook moeiteloos draadloze apparaten verbinden.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Processormodel

I5-10210U

GERELATEERDE PRODUCTEN