Intel NUC NUC10i7FNHN UCFF Zwart i7-10710U 1,1 GHz

547.25

Intel NUC NUC10i7FNHN UCFF Zwart i7-10710U 1,1 GHz

Beschrijving

De Intel NUC NUC10i7FNHN is een krachtige UCFF (Ultra Compact Form Factor) Mini PC barebone die uitmuntende prestaties en veelzijdigheid biedt. Met zijn elegante zwarte behuizing en de krachtige i7-10710U processor van Intel, levert deze mini PC de rekenkracht die nodig is voor veeleisende taken en multimedia-ervaringen.

De NUC10i7FNHN is ontworpen in een compacte UCFF-behuizing, waardoor het weinig ruimte inneemt op je bureau zonder concessies te doen aan de prestaties. De i7-10710U processor van Intel levert uitstekende prestaties met een kloksnelheid van 1,1 GHz en biedt een turboboost tot 4,7 GHz, waardoor je soepel kunt werken met multitasking, contentcreatie en zware applicaties.

Deze Intel NUC ondersteunt DDR4-SDRAM en biedt twee geheugenslots, waarmee je het interne geheugen kunt uitbreiden tot maar liefst 64 GB. Dit geeft je ruim voldoende geheugencapaciteit om moeiteloos te werken met geavanceerde software, grafisch intensieve taken uit te voeren en vlotte multitasking te ervaren.

De NUC10i7FNHN biedt ondersteuning voor zowel HDD- als SSD-opslagdrives en maakt gebruik van M.2 en SATA III interfaces voor snelle gegevensoverdracht en verbeterde systeemprestaties. Daarnaast ondersteunt deze mini PC verschillende soorten RAID-configuraties, zoals RAID 0 en RAID 1, waardoor je flexibiliteit hebt bij het beheren en beschermen van je gegevens.

Met een Ethernet LAN (RJ-45)-poort kun je eenvoudig een bedrade internetverbinding tot stand brengen voor een stabiele en betrouwbare netwerkverbinding. Bovendien ondersteunt de NUC10i7FNHN de nieuwste Wi-Fi 6 (802.11ax) standaard, waardoor je kunt genieten van ultrasnelle draadloze connectiviteit en hogere doorvoersnelheden. Met Bluetooth-versie 5.2 kun je ook moeiteloos draadloze apparaten verbinden.

GERELATEERDE PRODUCTEN