Linkworld LPK16-35 power supply unit 600 W 20+4 pin ATX ATX Zilver

29.50

PSU Linkworld 600 W 20+4 pin ATX ATX Zilver

Beschrijving

De Linkworld LPK16-35 voeding is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte stroombron voor hun desktopcomputer. Met een totaal vermogen van 600 W biedt deze voeding voldoende kracht voor de meeste PC-configuraties.

Brede Compatibiliteit: De 20+4 pin ATX-moederbordconnector maakt deze voeding geschikt voor verschillende moederbordtypen, waardoor je flexibiliteit hebt bij het bouwen van je systeem.

Efficiënte Prestaties: De Linkworld LPK16-35 is ontworpen om efficiënte prestaties te leveren, wat resulteert in stabiele stroomtoevoer en minder energieverlies. Dit is gunstig voor zowel je systeemprestaties als je energierekening.

Stille Werking: Met een laag geluidsniveau zorgt deze voeding ervoor dat je systeem stil en ongestoord kan werken, zelfs tijdens zware taken.

Duurzaam Ontwerp: Deze ATX-voeding is gebouwd om lang mee te gaan en betrouwbaar te presteren. Het zilverkleurige ontwerp voegt ook een vleugje stijl toe aan je computerbehuizing.

Handige Afmetingen: Met afmetingen van 155 mm x 150 mm x 85 mm past deze voeding gemakkelijk in de meeste behuizingen en biedt hij voldoende ruimte voor kabelbeheer.

GERELATEERDE PRODUCTEN