Logitech Advanced MK545 toetsenbord Inclusief muis RF Draadloos QWERTY US International Zwart – 0
Logitech Advanced MK545 toetsenbord Inclusief muis RF Draadloos QWERTY US International Zwart – 0

Logitech Advanced MK545 toetsenbord Inclusief muis RF Draadloos QWERTY US International Zwart

Logitech Advanced MK545 toetsenbord Inclusief muis RF Draadl

68,99

Beschrijving

Waan je in een wereld van comfortabele efficiëntie en naadloze connectiviteit met de Logitech Advanced MK545. Dit toetsenbord en muis duo verhoogt moeiteloos je productiviteit. Of je nu op kantoor bent of thuis werkt, de MK545 tilt je computerervaring naar een hoger niveau.

Met het vertrouwde toetsenbordformaat en rechte design biedt de MK545 een prettige typervaring. Draadloze connectiviteit geeft je de vrijheid om je toetsenbord en muis te plaatsen zoals jij wilt.

Geniet van de vertrouwde QWERTY-indeling, responsieve toetsen en een comfortabele polssteun voor langdurig typen zonder vermoeidheid.

De MK545 is ontworpen voor kantoorgebruik en biedt betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het elegante zwarte design voegt stijl toe aan je werkplek.

Deze set wordt compleet gemaakt met een bijpassende muis, waardoor je efficiëntie en controle krijgt. De Logitech Advanced MK545 draadloze toetsenbord en muis combinatie is je partner voor comfortabel typen, naadloze navigatie en verbeterde workflow. Verhoog je productiviteit met deze betrouwbare en stijlvolle combinatie.

Extra informatie

Aansluiting

RF Draadloos

Inclusief muis

Ja

Kleur van het product

Zwart

GERELATEERDE PRODUCTEN