Logitech G G703 LIGHTSPEED Draadloze gamingmuis Met HERO-sensor – 0
Logitech G G703 LIGHTSPEED Draadloze gamingmuis Met HERO-sensor – 0
Logitech G G703 LIGHTSPEED Draadloze gamingmuis Met HERO-sensor – 1
Logitech G G703 LIGHTSPEED Draadloze gamingmuis Met HERO-sensor – 2
Logitech G G703 LIGHTSPEED Draadloze gamingmuis Met HERO-sensor – 3
Logitech G G703 LIGHTSPEED Draadloze gamingmuis Met HERO-sensor – 4
Logitech G G703 LIGHTSPEED Draadloze gamingmuis Met HERO-sensor – 5

Logitech G G703 LIGHTSPEED Draadloze gamingmuis Met HERO-sensor

Logitech G G703 muis RF Draadloos Optisch 16000 DPI Rechtsha

115,75

Beschrijving

Logitech G703 wireless gaming mouse
Met een rapportagesnelheid van 1 milliseconde, onze volledig geoptimaliseerde draadloze verbinding en draadloze LIGHTSPEED-technologie levert de G703 ongelooflijke reactietijden voor Twitch-richten op competitieniveau. De G703 wordt geleverd met de optische PMW3366-sensor, die door eSports-professionals en gamingliefhebbers alom wordt beschouwd als de beste gamingmuissensor op de markt. Door de geavanceerde metalen springveren voor knoppen staan de linker- en rechtermuisknop altijd op de juiste spanning. Dit zorgt voor een opvallend goed klikgevoel en een uitmuntende respons en consistentie. Met zijn lichte gewicht en ergonomische ontwerp is de G703 gemaakt om zich naar je hand te vormen. Hierdoor kun je langdurig comfortabel gamen. Voeg POWERPLAY toe om de G703 opgeladen te houden, of je nu speelt of even pauze neemt.

Draadloos met LIGHTSPEED™
In het heetst van de strijd kan vertraging het verschil tussen winnen of verliezen betekenen. Met een rapportagesnelheid van 1 milliseconde en onze volledig geoptimaliseerde draadloze verbinding levert de G703 ongelooflijke reactietijden voor Twitch-richten op competitieniveau.

Geavanceerde PMW3366-sensor
De G703 is uitgerust met een optische PMW3366-sensor, die door eSports-professionals en gamingliefhebbers wereldwijd wordt gebruikt. De PMW3366 kent geen vertraging, filtering of versnelling in het gehele dpi-bereik (200 – 12.000 dpi) en biedt daardoor buitengewone trackingprecisie en consistente reacties, zelfs bij snelheden boven de 400 IPS.

Geavanceerde mechanische springveren voor knoppen
Klik met het volste vertrouwen De hoofdknoppen links en rechts zijn voorzien van geavanceerde springveren en metalen scharnieren voor consequent scherp klikken met razendsnelle feedback.

Eersteklas comfort en kwaliteit
Met zijn lichte gewicht (107 g) en ergonomische ontwerp is de G703 gemaakt om zich naar je hand te vormen. Hierdoor kun je langdurig comfortabel gamen. Rubberen handgrepen links en rechts zorgen voor extra controle.

Compatibel met draadloos opladen van POWERPLAY™
Maak kennis met POWERPLAY. Het eerste en enige draadloze oplaadsysteem dat compatibele draadloze gamingmuizen opgeladen houdt, of je nu speelt of even pauze neemt. Profiteer van oneindig draadloos gamen op de hoogste niveaus.
Draadloos POWERPLAY-oplaadsysteem (apart verkocht)

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Aansluiting

RF Draadloos

Kleur van het product

Zwart

GERELATEERDE PRODUCTEN