Logitech G300s muis Rechtshandig USB Type-A Optisch 2500 DPI – 0
Logitech G300s muis Rechtshandig USB Type-A Optisch 2500 DPI – 0

Logitech G300s muis Rechtshandig USB Type-A Optisch 2500 DPI

Logitech G G300s muis Rechtshandig USB Type-A Optisch 2500 D

24,99

Beschrijving

Maak kennis met de Logitech G300s – jouw betrouwbare metgezel voor ultieme gaming-prestaties. Deze rechtshandige muis is ontworpen om je de controle te geven die je nodig hebt tijdens lange gamingsessies.

De optische bewegingsdetectietechnologie biedt een indrukwekkende bewegingsresolutie van 2500 DPI, wat zorgt voor nauwkeurigheid en precisie in elke beweging. Of je nu mikt, schiet, of strategieën plant, de G300s staat paraat.

Met 9 programmeerbare knoppen, allemaal gemakkelijk te bereiken, kun je jouw favoriete commands en macro’s instellen voor een snel voordeel in het heetst van de strijd. Met de drukknoppen en het soepele scrollwiel navigeer je naadloos door menu’s en inventarissen.

De muis wordt gevoed via een stevige USB Type-A-kabel, zodat je nooit zonder stroom komt te zitten. Dit betekent dat je altijd klaar bent voor actie zonder je zorgen te maken over batterijen.

Met zijn strakke zwarte en blauwe design voegt de Logitech G300s een vleugje stijl toe aan je gaming-setup. Hij is klaar om je te ondersteunen in je gaming-avonturen, of je nu een eSports-professional bent of gewoon voor de lol speelt. Kies voor betrouwbaarheid en prestaties met de Logitech G300s.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Aansluiting

USB Type-A

Kleur van het product

Blauw, Zwart

GERELATEERDE PRODUCTEN