Logitech G402 muis USB Type-A Optisch 4000 DPI – 0
Logitech G402 muis USB Type-A Optisch 4000 DPI – 0
Logitech G402 muis USB Type-A Optisch 4000 DPI – 1
Logitech G402 muis USB Type-A Optisch 4000 DPI – 2

Logitech G402 muis USB Type-A Optisch 4000 DPI

Logitech Gaming Mouse G402 Hyperion Fury

47,75

Beschrijving

Geavanceerde sensortechnologie voor supersnel gamen. Hyperion Fury combineert een optische sensor met Logitech Delta Zero-technologie en onze exclusieve Fusion Engine™ hybride sensor voor het volgen van doelen met snelheden van meer dan 500 IPS.

Pas je muis aan met 8 programmeerbare knoppen. Of je nu een granaat wilt gooien of snel toegang wilt tot je inventaris, alle opties zijn slechts een druk op de knop verwijderd. Optionele Logitech Gaming Software vereenvoudigt de installatie.

4 instellingen voor betere controle over je spel. Schakel snel tussen vier DPI-instellingen. Haal een vijand ver weg (250 DPI) en verdwijn dan in een flits (4000 DPI). In-game aanpasbare gevoeligheid geeft je de flexibiliteit en precisie om te reageren op de chaos van het slagveld.

32-BITS ARM-PROCESSOR. Slimmer dan ooit tevoren. De geïntegreerde ARM-processor van de Hyperion Fury drijft de Fusion Engine aan voor ongelooflijke richtsnelheden, terwijl je je favoriete macro’s kunt opslaan en afspelen. Met Logitech Gaming Software kun je macro’s maken en toewijzen die je gemakkelijk met de Hyperion Fury kunt openen.

Met een signaalsnelheid van 1 milliseconde weet je zeker dat je bewegingen via USB razendsnel en zonder vervelende vertragingen worden doorgegeven.

Het ontwerp van de Hyperion Fury is gebaseerd op de klassieke vorm van de G400 en biedt nog meer mogelijkheden en comfort. Een combinatie van lichtgewicht materialen en rubberen gripoppervlakken garandeert vrijwel eindeloze spelsessies.

Extreme reactiesnelheid geeft je een voorsprong. De kenmerkende linker- en rechtermuisknop zorgen voor extreme reactiesnelheid. Dankzij razendsnel klikken kun je je vaardigheden nog verder verbeteren en je voordeel volledig benutten in intense vuurgevechten. Met snellere en comfortabelere klikken maakt de Hyperion Fury het verschil.

Extra informatie

Aansluiting

USB Type-A

Kleur van het product

Zwart

Op voorraad

Nee

GERELATEERDE PRODUCTEN