Logitech H570e Headset Hoofdband Zwart – 0
Logitech H570e Headset Hoofdband Zwart – 0
Logitech H570e Headset Hoofdband Zwart – 1
Logitech H570e Headset Hoofdband Zwart – 2
Logitech H570e Headset Hoofdband Zwart – 3
Logitech H570e Headset Hoofdband Zwart – 4
Logitech H570e Headset Hoofdband Zwart – 5

Logitech H570e Headset Hoofdband Zwart

Logitech H570e Headset Hoofdband Zwart

36,50

Beschrijving

De Logitech H570e Headset is stijlvol en duurzaam, en biedt de hele dag lang comfort. De headset is bovendien gebruiksvriendelijk: sluit hem gewoon aan op een pc of Mac met de USB-kabel. De H570e biedt uitstekende ruisonderdrukkende functies voor kristalhelder geluid tegen een betaalbare prijs.

De H570e Headset biedt eersteklas functies voor een betaalbare prijs. Akoestische echo-onderdrukking, een ruisonderdrukkende microfoon en DSP (Digital Signal Processing) blokkeren ongewenst geluid voor duidelijke gesprekken met een geweldige geluidskwaliteit. Kies H570e Mono of H650e Stereo voor één of twee speakers.

Zakenmensen die urenlang aan de telefoon zitten zullen deze comfortabele headset beslist kunnen waarderen. Dankzij een stijlvol, licht ontwerp en duurzame materialen kun je de H570e de hele dag ophouden. Oordopjes van imitatieleer en een gewatteerde hoofdband met metalen versteviging bieden stevigheid en flexibiliteit in een uitstekende pasvorm.

Zet hem op en praat. Zo simpel is het. De H570e-headset kan gewoon via de USB-kabel op een pc of Mac worden aangesloten; er is geen extra software vereist. De 570e is compatibel met de meeste toonaangevende vergadersoftware, waaronder Skype for Business, om professionele audio en een geïntegreerde ervaring te verkrijgen.

Extra informatie

Draagwijze

Hoofdband

Kleur van het product

Zwart

Lengte snoer

1

USB-aansluiting

Ja

3,5mm-connector

Nee

Op voorraad

Nee

GERELATEERDE PRODUCTEN