Logitech LGT-MK120-US – 0
Logitech LGT-MK120-US – 0
Logitech LGT-MK120-US – 1
Logitech LGT-MK120-US – 2
Logitech LGT-MK120-US – 3
Logitech LGT-MK120-US – 4

Logitech LGT-MK120-US

Logitech Desktop MK120 set

34,99

Beschrijving

Dankzij de vlakke, fluisterstille toetsen en standaardindeling met F-toetsen van normaal formaat en een numeriek toetsenblok zullen je handen je dankbaar zijn.

Het dunne toetsenbord is niet alleen gestroomlijnd, het heeft ook een morsbestendig ontwerp, stabiele uitklapbare pootjes en duurzame toetsen.

Met behulp van de optische precisiemuis met hoge resolutie kun je vloeiende bewegingen maken.

Je kunt comfortabel en geruisloos typen dankzij de vlakke toetsen die nauwelijks geluid maken en de standaardindeling met F-toetsen van normaal formaat en een numeriek toetsenblok.

Geniet van responsieve en vloeiende cursorbesturing die profiteert van optische tracking met hoge definitie (1000 dpi).

Het toetsenbord heeft een dun profiel en geeft jouw bureau een stijlvol tintje, terwijl je handen een comfortabelere, neutrale positie aannemen.

Set-up is eenvoudig. Je sluit het toetsenbord en de muis gewoon aan op USB-poorten van uw desktop, laptop of netbook en je kunt er direct mee aan de slag.

De vetgedrukte, helderwitte tekens zijn gemakkelijker te lezen; ideaal voor degenen die geen arendsogen hebben. Bovendien vervagen ze niet zo snel.

Je kunt de pootjes uitklappen om de hoek van het toetsenbord met 8 graden te vergroten om zo tegemoet te komen aan jouw ergonomische behoeften.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Aansluiting

USB

Inclusief muis

Ja

Kleur van het product

Zwart

GERELATEERDE PRODUCTEN