Logitech M100 Mouse Black bedraad – 0
Logitech M100 Mouse Black bedraad – 0
Logitech M100 Mouse Black bedraad – 1
Logitech M100 Mouse Black bedraad – 2
Logitech M100 Mouse Black bedraad – 3
Logitech M100 Mouse Black bedraad – 4
Logitech M100 Mouse Black bedraad – 5

Logitech M100 Mouse Black bedraad

Logitech M100 Mouse Black

17,75

Beschrijving

Logitech® Mouse M100 geeft u de basisfuncties voor comfortabele, betrouwbare besturing van je computer. Je hoeft geen software te installeren. En omdat de muis een draad heeft, kunt u deze gewoon aansluiten op een USB-poort en meteen gebruiken. De symmetrische vorm van normaal formaat betekent dat je je hand comfortabel kunt laten rusten, terwijl je responsieve, soepele cursorbesturing krijgt voor nauwkeurige tracking en eenvoudige tekstselectie dankzij optische tracking met hoge definitie (1000 dpi).

Deze muis is gemaakt door Logitech®, de muisexpert. Deze muis is het resultaat van het kwaliteits- en ontwerpproces dat is toegepast bij de productie van ruim een miljard muizen.

Logitech® Mouse M100 is eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Je hoeft geen software te installeren. En omdat de muis een draad heeft, kun je deze gewoon aansluiten op een USB-poort en meteen gebruiken.

De symmetrische vorm van normaal formaat is speciaal ontworpen om zowel de linker- als de rechterhand in de watten te leggen. Zodat je comfortabel kunt blijven werken, zelfs na uren gebruik.

Optische tracking met hoge definitie (1000 dpi) biedt responsieve, soepele cursorbesturing voor nauwkeurige tracking en eenvoudige tekstselectie.

Extra informatie

Aansluiting

USB Type-A

Kleur van het product

Zwart

GERELATEERDE PRODUCTEN