Logitech MX Master 3S muis Rechtshandig RF-draadloos + Bluetooth Laser 8000 DPI – 0

Logitech MX Master 3S muis Rechtshandig RF-draadloos + Bluetooth Laser 8000 DPI

Logitech MX Master 3S muis Rechtshandig RF-draadloos + Bluet

106,50

Beschrijving

Maak kennis met de Logitech MX Master 3S – de ultieme muis voor rechtshandigen die streven naar precisie, comfort en veelzijdigheid. Deze muis is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen, of je nu werkt, ontwerpt of gewoon surft.

Met zijn geavanceerde laserbewegingsdetectietechnologie en een indrukwekkende bewegingsresolutie van 8000 DPI biedt de MX Master 3S ongeëvenaarde precisie en tracking. Dit maakt hem perfect voor taken die precisie vereisen, zoals grafisch ontwerp en foto-editing.

De muis biedt een naadloze connectiviteitsoptie, of je nu kiest voor RF-draadloos of Bluetooth. Hierdoor kun je eenvoudig schakelen tussen verschillende apparaten met een druk op de knop, waardoor multitasking een fluitje van een cent wordt.

Met 7 programmeerbare knoppen, waaronder drukknoppen en een scrolwiel, kun je de muis aanpassen aan je specifieke behoeften. Stel snelkoppelingen in voor je favoriete taken en werk efficiënter dan ooit tevoren.

De MX Master 3S wordt gevoed door batterijen, wat betekent dat je je nooit zorgen hoeft te maken over het opladen van de muis. Ga door met werken zonder onderbrekingen en geniet van de vrijheid van draadloos gebruik.

Het zilveren en witte ontwerp van de muis voegt een vleugje elegantie toe aan je werkplek. De ergonomische vorm zorgt ervoor dat je hand comfortabel op zijn plaats blijft, zelfs tijdens lange sessies.

Kortom, de Logitech MX Master 3S is de ultieme metgezel voor rechtshandige gebruikers die streven naar topprestaties. Verbeter je workflow, verhoog je productiviteit en geniet van het comfort en de precisie die deze muis te bieden heeft.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Aansluiting

RF-draadloos + Bluetooth

Kleur van het product

Wit, Zilver

GERELATEERDE PRODUCTEN